-
29.Haziran.2007, 01:44
Arkadaşımız, oyundaki hazır oyuncu pozisyonlarını seçerek , taktiği hazırlamış. Sadece wb oyuncularının mentalitelerini biraz daha atak yapmış. Defansın göbeğindeki ni de stoper olarak ayarlamış aslında sweeper ayarını seçse daha iyi olur gibime geliyor.
Bir diziliş yapılıp, oyundaki hazır oyuncu pozisyonu ayarıyla da güzel taktik hazırlanabileceğinin iyi bir örneği olmuş, ellerine sağlık,
Orta saha oyuncuları topu hucüma göbekten taşıyacaklar, arapası veremeyip sıkıştıkları anda kanattan bindirmeye gelen oyuncuya pas atarak, ortayla pozisyon aranacak, kanat oyuncuları bindirme mantığıyla geldiği için bol bol korner kazanacaksınız ve serbest oynayan oyun kurucu seçilmiş kaliteli bir amc'ye de çok fazla faul yapacaklar, bu yüzden takımınıza göre iyi ayarladığınız korner ve serbest vuruşlarla çok gol atarsınız, nerden mi biliyorum, çünkü bir çok kez aynı dizilişi kullanmışlığım var.
AMC yi oyun kurucu seçmeyi unutmayın,
Hiç bir dizilişte bu dizilişteki kadar hücum heyecanı duymamıştım, hücum sıkıştığı anda bindirmeye gelen kanat oyuncusuna top çıkarıldığında "yap bi sağlam orta" diye heyecanlanacaksınız emin olun.
Taktik Fenerbahçe de hazırlanmış ve böyle üst düzey takımlar için birebir şiddetle tavsiye ederim..
Rakip te şut atacak, fakat kaleyi tutma oranı sizden az olacak ve sizin şut oranınız hemen hemen her maçta daha fazla olacak, tabii iyi bir oyun kurucu AMC niz varsa, ve çoğu maçta istatistikleriniz rakiplerinizden iyi olacak...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bir de şunu belirtmeyi unutmuşum, forvet oyuncularına Hold Up Ball seçeneğini işaretlemeniz önemli. Böylece zaten 1 kişi eksik olan hücum gücümüz, ileri uç elemanlarının top saklayıp yardım gelmesiyle telafi edilebiliyor ve taktik çok daha etkili oluyor
Last edited by Atasagun : 28.Haziran.2008 at 20:29
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri