1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Hücum fubolu mu dediniz? işte karşınızda-werder bremen

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    IZmir-ANtalya

5.HAFTA - WOLFSBURG - HUNTE SHOW

Huntelaarın 3 golüyle gereken puaanları aldık

ŞAMPİYONLAR LİGİ G GRUBU 1.MAÇ - OLYMPIAKOS - GRUPLARA HIZLI GİRDİK
    Gerçekten güzel futbolla aldık 3 puanı. Bu arada gruplarda rakiplerimiz
    BARCELONA
    LAZİO
    OLYMPIAKOS

6.HAFTA - DUISBURG - WERDER ÇOK RAHAT
    Deplasmanda duisburgu frings ve cesar delgadonun golleriyle geçmeyi başardık. 6da 6 yaptık.

7.HAFTA - ROSTOCK - OLMADI WERDER
    Galibiyet serimizi noktaladığımız maçta ilk yarıyı 2-0 geride kapattık. Devre arası Diego ve huntelaarı oyuna alınca yoğun bir baskı kurduk. 57de beaberliği sağlamamıza reğmen bir türlü öne geçiren golü atamadık ve beraberliğe razı olduk.

8.HAFTA - FRANKFURT - BAYERN WERDER'İ YAKALADI
    Sahamızda çok ilginç bir beraberlik altık 90 daksan tek kale oynadığımız maçta Pröll'ü geçemedik bir türlü. Ve bayernle puanlarımız eşitlenmiş oldu malesef.

ŞAMPİYONLAR LİGİ G GRUBU 2. MAÇI - SS LAZIO - ROMADA İLGİNÇ BİR MAÇ
    Kaleci Wiese'ye güvenmemem gerektiğini gördüm yediği 2 golde de inanılmaz hatalar yaptı. Bunun üstüne bir de frings ve borowskinin oyundan atılması eklenince yapacak birşey kalmadı. Ucuz ve iyi kaleci önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sitte View Post
    Taktiğinin ss sini koyda hücum taktiğini görelim kardeş
    konu başlığının benim taktikle alakası yok bu werder bremenin felsefesiyle alakalı son 5 sezondaki gol ortalamalarına bakıldığında avrupanın en golcü takımlarından birisidir kim gelirse gelsin.

Last edited by tolga88 : 01.Temmuz.2008 at 18:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri