Hyundai A-League 'de İlk 5 haftayı tamamladık. Oyuncularım istekli fakat bir çoğu tecrübesiz, hatta 3-4 oyuncum ilk kez düzenli maç oynayan bir takımda forma giyme şansı buluyor. ilk 5 haftadaki performansım benim istediğim seviyede değil özellikle Pre-Season Cup maçlarında gösterdiğimiz performanstan baya uzağız. Fakat takımın potansiyelinin el verdiği ölçüde futbol oynayabiliyoruz. Bunun için antreman ve taktik sistemlerini değiştirme kararı aldım.
İlk 5 haftada Total Dominasyon (8.0.2)'yi kullandım bundan sonra daha değişik bir taktik ile oynatacağım takımı.

Özellikle; Juninho Paulista ve yeni transfer Calo kupada gösterdiği performanstan uzak bir görüntü çizdi.

Ayrıca; Grup maçları sezon başında yapılan ( bu maçları ben oynamadım, çünkü oyun grup maçları bittikten sonra başlıyor) Asya Şampiyonlar Ligi; grup sonrası 1.tur ve çeyrek final maçları oynanmaya başlandı. Biraz inceleme olanağı buldum, bir kaç maçı izledim fakat; gördüm ki Kore, Katar ve Suudi Arabistan takımları işi götürüyor. Avusturalya Kulüpleri ile aralarında uçurum mevcut, bu yüzden önümüzdeki sezonda Asya Şampiyonlar Ligi Grup maçları için daha dirençli bir takım kurmam gerekecek.

İlk 5 haftanın SS'leri..

1. hafta

2. hafta

3. hafta

4. hafta

5. hafta

5. hafta sonunda Hyundai A-League puan durumu

Ayrıca kulübümüz oyuncularından Mark Milligan Avusturya Milli takım kadrosuna çağrıldı ve Arjantin ile yapılan hazırlık maçında kendine yer buldu, umut verici bir performans sergiledi. Umarım kulübümüz adına iyi işlere vesile olur.