Hyundai A-League'de 6,7 ve 8. hafta maçları geride kaldı. Yeni taktiğim biraz tuttu gibi üç maç üst üste kazanmasını bildik. Total Dominasyonu bırakıp, atağa yönelik, çift forvetli bir taktiğe geçtim. Bu taktikte Calo'nun yanında oynama fırsatı yakalayan Amerikalı forvetim Enfield beni büyüledi. Keşke ligin başında bana fırsat verseydin tarzında bir oyunla tribünleri çoştururken, Calo'un performansı ise tam tersi olarak gittikçe düşüyor. 2 hafta süren bir sakatlık geçirdi. Yeni antreman programına göre yükseliş göremezsem, sanırım Enfield bir numaralı forvet konumuna gelecek..

Enfield'in SS'i

Hyundai A-League 6. Hafta

patlama gerçekleştirdiğimiz maçta en gollü maçımızı oynadık, umarım bunlarda daha çok görürüz.

Hyundai A-League 7.Hafta

Hyundai A-League 8.Hafta

8.hafta ile rövanş maçlarına başlamış olduk. Hyundai A-League (Regular Season) sonlanmasına 6 maçım kalmış oldu.

8. hafta sonunda Hyundai A-League puan durumu

işler biraz yolunda gitmeye başladı gibi 6 maç kala liderliği elimize almış bulunuyoruz. böyle devam etmek en büyük arzum fakat. lig ilginç olduğu kadar çekişmeli de takımlar arasında pek kalite farkı olmadığından herkes birbirininden puan alabiliyor.

Transfer Çalışmaları

Transfer Komitesi tüm hızıyla çalışıyor. Ekibimiz Güney ve Doğu Asya, daha sonrasında Avusturalya ve etrafındaki ada ülkelerini inceledi. Burdan pek fazla materyal çıktığını savunamam.

Asıl muhtemel süpriz Avrupa ve Güney Amerika taraflarından gelecek, Komitenin görüştüğü bir kaç ünlü veteran kulübe katılmaya sıcak baktı. Fakat tekrar hatırlatmak gerekirse şimdi transfer yapılırsa gelen oyuncular ligde oynayamayacak çünkü federasyona verilen listede bulunmadıkları için. Lig sonuçlandığında tekrar liste verilecek ve ayrıca Asya Şampiyonlar Ligi içinde takımı güçlendirmek adına bu oyuncularla temaslarımız sürüyor.

Bunun dışında yerel liglerden potansiyel gördüğümüz birkaç oyuncuya deneme teklif ettik, oyuncuların cevaplarını bekliyoruz. Denemeler sonucunda Antrenörlerimizin raporları doğrultusunda kontrat görüşmelerine geçilebilir.