1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Egzotizmi Uzaklarda Aramak

Hybrid View

Ligde her takım birbirinden puan alabiliyorsa yıllardır futbolcularımızın diline sakız olan "Ligde artık büyük takım-küçük takım ayrımı kalmadı. Herkes birbirinden puan alabiliyor." klişesi orda geçerli demektir

Tebrik ederim liderliği ele geçirdiğin için, umarım böyle devam edersin.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    takımın renklerine bittim bu arada..
    evet zaten takımımı rastgele aldım, renklerine bir de ismine baktım hoşuma gitti seçtim incelemedim yani

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Lige ne iyi ne kötü başlamışsın abi tebrik ederim.
    teşekkür ederim, lige cidden iyi başlayamadık, daha sonra taktik değişikliği çok işe yaradı, takım oyuncuları tam performanslarını bulmaya başladılar. umarım böyle devam edebilirim

Quote Originally Posted by Sirius James View Post
    Ligde her takım birbirinden puan alabiliyorsa yıllardır futbolcularımızın diline sakız olan "Ligde artık büyük takım-küçük takım ayrımı kalmadı. Herkes birbirinden puan alabiliyor." klişesi orda geçerli demektir

Tebrik ederim liderliği ele geçirdiğin için, umarım böyle devam edersin.
    teşekkür ederim, evet cidden öyle sezon başında medyanın birinci olur dediği Melbourne Victory şimdi lig sonuncusu teknik adam değişikliğine gittiler, hiç bir takımın sağı solu belli değil..

Hyundai A-League 9. ve 10. Hafta

Farklı skorlar elde etmeye başladık, taktik işe yaradı. umarım böyle devam eder. bu arada bahsetmek istediğim bir konu da, lig için antrenörlerin medyaya verdiği demeçler burda demeçler havada uçuşuyor , hiç bu kadar fazlasını görmemiştim.

Sydney FC Transfer Haberleri

Komitemizin içeride ve dışarıda çalışmalara devam ettiğini söylemiştim.
    21 yaşındaki Hırvat Barisic ile anlaşıldı. Bonservis fiyatı ödenmedi. Oyuncu Hırvat Milli Takımı altyapısında da oynamakta..

Fransız asıllı Avusturalyalı kaleci Zois ile deneme süreci başladı. Kale için alternatif arayan transfer komitesi, Zois'te ışık gördüğünü dile getirdi. Ayrıca teknik ekibin hazırladığı rapora göre Zois iyi bir oyuncu ve hemen anlaşılmalı.

Ve Bomba...

Daha önceki yazımda Avrupa ve Güney Amerika'dan tecrübeli oyuncular ile görüştüğümüzü dile getirmiştim. Transfer Komitemiz, kulübü ile bağını koparan bonservisi elinde olan Luizao ile anlaştı. Luizao; Sydney Fc 'de oynamak benim için zevkli ve ilgi çekici olacak açıklamasını yaptı. Brezilya Milli takımınında da
    bir süre forma bulan 31 yaşındaki oyuncu, Yeni Kadro Listesi sunumunda, federasyona bildirildi. Kulüp teknik heyeti, maaş barajı ve yabancı oyuncu sınırlamasından dolayı, zorunlu olarak Calo'yu liste dışı bıraktıklarını açıkladı. Calo'yu kalan 4 lig maçında sahalarda göremeyeceğiz. Forvet mevkiinde ise Luizao'nun oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Luizao'nun SS'i:

Ayrıca Transfer Komitesinin prensipte anlaştığı ve Sydney kentine görüşmek için getirdiği, Oscar Cordoba ve Luigi di Baggio ile anlaşamadığını basına açıkladı.

Mesaj Yetkileri