1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Sevilla Kariyerim

Threaded View

Arkadaşlar yönetimden ek para istedim, kabul ettiler. 35 milyon YTL param var. Bir transfer daha yapacağım bomba olcak. Sizin transfer önerilerinizi aliim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Huntelaar süper transfer hayırlı olsun
    Yorumun için sağol.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tolgakarakol View Post
    Huntelaar gerçekten iyi de Forvet hattım mükemmel oldu.F.Kanoute - L.Fabiano - A.Kone - Huntelaar
    L. Fabiano lig maçlarında oynamıycak. Çünkü en fazla 3 yabancı oynuyor. Onun için Huntelaar' ı aldım. Ama ŞL' de ondan yararlanacağız.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Huntelaar süper transfer tebrik ederim fakat keşke 1 stoper alsaydın.
    Yorumun için sağol. Stoper olarak Felipe' yi almıştım. Bir tane daha alabilirim. Çünkü yönetim ek transfer kaynağını kabul etti. Stoper önerilerin neler?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by kartal4123 View Post
    tebrikler.. güzel transferler
    Yorumun için sağol.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Transferlerin çok güzel sana dediğim gibi defansa takviye yapmışsın özellikle marcelo transferini çok beyendim ilerde büyük paralar kazanırsın kendisinden kariyerinde başarılar
    Marcelo' yu Inter de istemişti. Zor kaptık kendisini. Udinese' ye bakiim dedim. Zapata ve Felipe gibi iyi defanslar çıktı. İlk tercihim Zapata' ydı. Ama Udinese kabul etmedi. Ben de Felipe' yi aldım.
    Last edited by akhilleus17 : 03.Temmuz.2008 at 19:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri