NOT: Emrah Kiraz oyunda defans ve santrafor olarak gözüküyor. Bu düzeltilmeli mevki DC olmalı.
Emrah Kiraz'ı ben yaptım.Emrah futbola forvet olarak başladı ve son 2 sezona kadar da forvet oynadı kendisi.Çok yakından tanıyorum kendisini aynı Lise'de okuduk zaten.

Emrah Kiraz'ın FM09 için çalışmalarımda ST özelliği oldukça düşürülecek.Ayrıca bu sezonda bazı maçlarda uzun forvetimiz olmadığı için forvet oynadı son dakikalarda.

Emrah Kiraz çok tecrübesiz ancak cesur bir oyuncudur.Tekmeye kafasını sokar ancak ben çok fazla yetenekli olduğunu düşünmüyorum.Yetenekleri sınırlı ancak elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan bir oyuncu.

Giresunspor'da bu sezon hemen hemen her maç yedek başladı.Sayılı maçlarda zorunluluklardan dolayı ilk 11 başladı.Bursaspor'da bana göre kadroya girmesi çok zor.Ancak kendisini geliştirebilirse oynayabilir.

Ne yalan söyleyeyim ben Emrah Kiraz'ı beğenmiyorum çok fazla.Ancak şöyle bir artısı var fiziği çok yerinde.Yeni bir Servet Çetin 'de kazanabilir Türk Futbolu ilerleyen yıllarda.Ancak dediğim gibi kendisini çok geliştirmesi gerekli.