Cevaplarin gec oldugu icin ozur dilerim tekrar. Bu bolumu unutuyorum ve arada sirada yeni rehber eklenmismi diye bakmak aklima gelince konu gozume carpiyor. Buraya mesaj atanlar, ozel mesaj ile cevap bekliyorum diye durtebilirse konu ile ilgili sorulari daha cabuk cevaplayabilirim.

Quote Originally Posted by HortLak11 View Post
Ya bu soruyu cevaplayabilir misin?

db klasörünün içinde 800 klasörüne yeni not defteri açıp "BOOST_TEAM" "Bursaspor" 30000000 7000 25000 yazıyorum yeni oyun açıp bursayı seçtiğimde olmuyor acıklar mısınız?

bu editörü kullanmadığım için mi yoksa sorun başka yerde mi?
Dosyayi .edt eklentili bir sekilde kayit etmediyseniz calismaz. Yer dogru ancak saniyorum ki eklenti .txt olarak kalmis.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
bende bır soru sormak ıstıyorum.oyunda zonguldaksporu baslarken alamıyoruz neden bunun sebeı nedır bu takımı hemen oyunu actığımda almak için ne yapmam lazım? bi yardımcı olabılırmısınız'
Zonguldakspor 3. Lig'de yer alan bir kulubumuz ve bu nedenle oynanabilir bir takim degil.

"SWAP_TEAMS" "Zonguldakspor" "2. Lig'de herhangi bir takim"

komutunu kullanarak Zonguldakspor'u oynanabilir hale getirebilirsiniz (gerci 8.0.2'de 2. lig'de bir cok sorun var - FM 2009'u beklemek veya 1. Lig'e yukseltmek daha dogru olur).

Quote Originally Posted by knsyr View Post
harika bir rehber fakat merak ettiğim bir şey var yabancı kontejanında değişiklik yapmak mümkünmü?
Yabanci kontenjani bilgisi oyun kodu icinde yer aliyor ver herhangi bir editor ile bir lig icin degistirmek kesinlikle mumkun degil.

Quote Originally Posted by fenerium35_5 View Post
emeğine sağlık çok yararlı bir paylaşım olmuş, birde sorum olcak

oyunda daha fazla transfer teklifi hareketini sağlamak için bu komutları kullanabilirmiyiz?
Bu da oyun kodu ile ilgili bir durum. SI'in bu konuda bazen cok transfer, bazen cok az transfere yol acan farkli surumleri var son bir kac yilda. Ortasini henuz tutturamadilar..