ssler birazdan sizlerle olcak arkadaşlar. Sizlerinde desteğiyle iyi işler yapacağıma inanıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İtalya seriea A da takımlar yeni sezon için start verdi. Yeni Managerine bugün kavuşan Fiorentina takımınında kamp günlüğü belli oldu 1 hafta italyada idman yapacak olan mor menekşeler daha sonra Almanya'nın Duisburg kentine geçicek. Burda hazırlık maçları yapacak olan Fiorentina tekrar italyaya dönüp sezonun başlamasını bekliycek. Bugün öyle saatlerinde klübe gelen Manager KEŞKÜŞ yeni takımıyla tanışma fırsatı buldu saat 17:00 da bir basın toplantısı düzenliyecek olan KEŞKÜŞ basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.
BASIN TOPLANTISI :
Alican KEŞKÜŞ : Tüm Gazetecilerimize hoşgeldiniz diyorum. Evet bugün biraz heycanlıyım nede olsa ilk teknik adamlık görevimi yapacağım takımın başındayım. Bu takıma bişeyler katmak için burdayım. Fiorentina takımı çok köklü bir klüpdür. Geriye baktığımızda büyük başarılara imza atmış bir takım. bizde bu başarıları yeniden yaşamak için burdayız. Evet arkdaşları sorularımızı alalım fazla vaktimiz yok...
Basın Mensubu : Sinyor KEŞKÜŞ kendinizi baskı altında hissediyormusunuz
Alican KEŞKÜŞ : Her teknik adam baskı altındadır. Bu dünyanın en iyi managerleri için bile geçerlidir. Jose MOURİNHO bile
B.M. : Bu sezonki hedefleriniz nelerdir.
A.K. : Bu sezon ilk hedefimiz ilk 4e girmek bildiğiniz gibi Fiorentina senelerdin şampiyonlar ligi gibi bir vitrinde boy gösteremiyor. avrupada var tabi UEFA kupasında finaller oynamak istiyoruz. Bu sezon italya kupasınıda müzemize götürmek için elimizden geldiği kadarıyla çalışcaz.
B.M. : Takıma takviyeler yapılcakmı.
A.K. : Bunu kamp dönemimizde görcez kafamda tabi bi kaç isim var yönetimle görüşüp eksik yerlerimize takviyeler olcaktır. Sırf para harcamak için trasfer yapmıycaz. 1-2 ismle transfer sezonunu kapatcaz.
B.M. : Takımdan göndermeyi düşündüğünüz oyuncular varmı. Bildiğiniz gibi MONTOLİVO'nun bir çok klüp peşinde bu oyuncu içinde görüşlerinizi alabilirmiyiz.
A.K. : Neden olmasın kafamıza ve takım sistemimize uymayan oyuncularla yollarmızı ayırcaz. MONTOLİVO için söylenecek çok şey var ama özetlemek gerekirse çok teknik bir oyuncu onu elimizde tutmak için elimizden geleni yapcaz.
B.M. : Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih TERİM'le görüştünüzmü.
A.K. : Kendisi Telefonla aradım Milli takımımızın EURO 2008 deki başarısı için tebrik ettim oda bana Fiorentina gibi ileriyi gören bir takıma geldiğim için tebriklerini sundu...
Herşey için teşekkürler hepinize iyi akşamlar......
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Almanyanın Duisburg kentinde hazırlık kampında bulunan Fiorentina Yaptığı hazırlık maçlarıyla normal bir grafik çizdi.
3 Galibiyet 2 Beraberlik 1 de yenilgi alan Fiorentina Bu süreçle hazırlık kampınıda tamamlamış oldu. Transfer konusunda suskun kalan takım bugünlerde bir bomba patlatacağı kulaklara gelen haberler arasında. EURO 2008de boy gösteren ve yıldızı iyice parlayan bir orta saha oyuncusun peşinde olduğu gelen haberler arasında.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Andrey ARSHAVİN Fiorentia'da
Rusya Milli Takımının ve Zenitin ünlü yıldızı Arshavin Fiorentina takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı EURO 2008'de üstün bir performans gösteren yıldız oyuncunun trasferi Fiorentina ekibine 9 € ya mal oldu 30 numaralı formayı giycek olan genç oyuncu izinin bitmesinden sonra Fiorentina takımıyla hazırlıklara başlıycak. Bu arada Sinyor KEŞKÜŞ Hazırlık kampı ve Arshavin transferini değerlendirdi. Genç teknik adam "hazırlık kampının çok iyi geçtiğini ve ekisklerimizi gördüğünü söyledi takımın iskeleti oluştuğuna deyinen KEŞKÜŞ bu takımın ilk 4ü zorlayacağından emin olduğunu söyledi." Arshavin trasnferi ile ilgili de açıklamalar yapan KEŞKÜŞ "Bu transfer takıma büyük destek katacağından ve gerekli bir transfer olduğunu dile getirdi. Arshavini EURO 2008 de izlediğini söyleyen sinyor KEŞKÜŞ onu hayranlıkla izlediğini ve onun gibi bir oyuncuyu klübünde görmekten mutlu olduğunu sözlerine ekledi."
.
.
.
Birleştirilen Mesaj: