Çok iyi oyuncular ona kimsenin itirazı yok ama o oyunculardan hangisi size bir Roma'dan, bir Juventus'tan, bir Barcelona'dan formunun zirvesindeyken geldi? Söylenilmek istenen bu.
Söylenilen şeyde mantık yok o zaman Bir oyuncu Barca Inter Milan gibi klüplerde bide formdayken neden transfer olsun ki başka bir takıma bırak Türiye'ye gelmeyi ..
Söylenilen şeyde mantık yok o zaman Bir oyuncu Barca Inter Milan gibi klüplerde bide formdayken neden transfer olsun ki başka bir takıma bırak Türiye'ye gelmeyi ..
Mantıksız olduğunu bende biliyorum ama star öyle futbolculara deniyor işte.
Mantıksız olduğunu bende biliyorum ama star öyle futbolculara deniyor işte.
Dünyada Robben mi daha fazla tanınıyordur Roberto Carlos mu ? Benim bildiğim starlık popülarite olarak ölçülür . Sizin tanımınıza göre hiçbir "star" başka bir klübe transfer olmaz artronomik fiyatlar ödenmedikçe
Dünyada Robben mi daha fazla tanınıyordur Roberto Carlos mu ? Benim bildiğim starlık popülarite olarak ölçülür . Sizin tanımınıza göre hiçbir "star" başka bir klübe transfer olmaz artronomik fiyatlar ödenmedikçe
Bir San Marino kulübü Romario'ya mı ne teklif yapmış galiba, onlar Romario'yu alsa star mı almış olacaklar? Bence olmazlar.