1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kalan bütçe zaten 9 milyon euro. Fenerbahçe gibi bir kulüp için az gibi geldi bana...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Kalan bütçe zaten 9 milyon euro. Fenerbahçe gibi bir kulüp için az gibi geldi bana...
    Oyun, her ne kadar Temmuz basinda baslasa da, veritabani transfer sezonu bittikten sonraki kadrolari iceriyor. Daha yuksek butce verilse, gercekcilikten odun verilmis olacak, Fenerbahce (ve tabii diger takimlar icin de gecerli bu) yaz transfer doneminde yapmadigi transferlerin yapilmasina neden olacak.

Hem editor, hem de EDT dosyalarini kullanarak (rehberler bolumunde nasil kullanildigini okuyabilirsiniz) transfer butcesinde istediginiz gibi oynama yapmaniz tabii ki mumkun. Bu durumda birakin olmasi gereken gercekci degerler veritabaninda olsun, siz farkli bir sekilde oynamak istiyorsaniz o degerleri kendiniz belirleyin ve kendi oyununuza yansitin.

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    bildiğim kadarıyla guiza yı 18 taksit le aldı fener yani peşin çıkmadı parası dikkate alınır heralde.

Mesaj Yetkileri