Merhaba ...
Merhaba ...
Of of kimseler yokmu ? Çok sıkıcı bir gece..
Bravo güzel olmuş...![]()
Teşekkür ederim murat abinasılsın bu arada?
Hayırlı olsun![]()
Kötüyüm Eralp.
Dertli,sıkkın,efkarlı herşey var.Sen nasılsın ?
teşekkür ederim(banaysa eğer
) hayrola ne oldu murat abi ben iyiyimde paylaşmak istermisin
Eralp ne olsun yahu.Yengenizden 3 gündür haber alamıyorum.Kendisi yaylaya gitti ve tel. çekmiyor.
Çok merak ediyorum ve çok özlüyorum...![]()
Sana.
@Murat Özdemir
Hayırdır kötü bir durum yok ya?![]()
Gapatma fasıllarına başlayak.Gapan guşluk gapan!!!
murat abi takma kafana yahu.. ordan geri döndüklerinde mutlaka arar![]()
Arar ama en geç Cuma döneceğini söylemişti ben o zamana kadar nasıl dayanacam bilmiyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Olm Murat araba var altında çık yaylaya
Guşluğa selam bu arada![]()
Bence o da bu durumu biliyodur yani senin özlüyüceğini mutlaka ev telefonundan araryada sen ara abi ev telefonundan.. tabi biliyosan ordaki telefonu eğer bilmiyosan araştır mutlaka bulursun böylece ona olan aşkını ona çok güzel bi şekilde ispatlamış olursun..
![]()
Musti bin tane yayla var hangisi olduğunu bilsem atlayıp gideceğim ama...
Eralp yaylaya yeni ev yaptırdılar tel mel hiçbirşey yok.Sınavı da kötü geçmişti morali bozuk falan...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aşk bir yayla başlar macera dolunayla haydi murat abi koley gelsin aman fazla yakma 4.5 ytl oldu benzin![]()
o zaman tek çare beklemek yada yaylaya çıkmak![]()
Bekleyeceğim ama bir de ayın sonunda köye gidecekler Fındık için 15 gün falan da yok yine ben ne yapacağım bakalım...
Başka bir şımarık bulursun belki o zamana kadarbilmiyorumki abi zor valla..belki köyde telefon çekiyodur..
![]()
Valla bu ŞIMARIK'ı bulalı 6 sene oldu tamVazgeçmeye de niyetim yok ne olursa olsun.
Köy'de galiba çekiyor telefon ben de öyle hatırlıyorum.
Açıl gafe açıl. Guşluk gapanmadı ama biz yine de açalım...
baya uzun olmuş murat abimutluluklar yolun sonu evlilikmi acaba
![]()
Allahın izniyle o da olacak Eralp'cimZamanla herşey...
Selamun Aleykum.
hayırlı geceler mi desem sabahlarmı ?
Peki murat abibu arada selam mehmet tabikide geceler demelisin daha saat kaçki
![]()
abi bu arka taraf pideci falan mı? resimdeki
Last edited by LaigLeNoiR : 15.Temmuz.2008 at 02:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İyi Geceler ...![]()
Çok sevindim Mehmet.Bence dediğim gibi olayı fazla su yüzüne çıkarmayın aranızda halledebilirsiniz diye düşünüyorum.Bu arada dediğim gibi yine sakın yalnız bırakma hele hele böyle konularda![]()