Şimdi arkadaşlar öncelikle kimse öneri belirtti diye ceza almaz ve yanlış anlaşılmaz. Seni rahatsız eden birşeyden bahsediyorsun ve bunu öneri olarak tüm turksportal ile paylaşıyorsun. Bundan doğal birşey olamaz. Önerin çok çok müthiş bir öneride olabilir, gerekmeyen bir öneride olabilir ama yaptığın öneriler veya paylaştığın düşünceler dikkate mutlaka alınır. Karşılığında da gerekli açıklamalar yapılır.

Kariyer bölümünde senin neden şikayetçi olduğunu anladım. Ben daha geniş ele alarak açıklarsam. Forumda bir kariyer açıp kapatan, ardından hemen başkasına başlayan, onuda beğenmeyip yeni bir tane daha açan kullanıcılarımızdan bahsediyorsun. Bu konu ile ilgili zaten gerekli bir kuralımız bulunuyor.

5- Bir kariyer daha hemen başladıktan sonra kötü gidiyor diye bırakılıp ikinci kariyere geçildiğinde yöneticilerimiz bu hikayenizi onaylamayacak sizlerden ya eski kariyerinize devam etmenizi isteyecek ya da sizin yöneticimize kariyerinizi iz bırakmadan sildirtmek istediğinizi sölemeniz gerekecektir.
Biz burada bahsedilen şekilde devam ediyor ve yeni kariyeri onaylıyoruz. Tabi ki gözümüden kaçanlar olmuyor mu oluyor. Ama bunlarıda farkettiğimiz anda müdahale ediyoruz. Forumda birden fazla kariyeri olanlarda olabilir. Bunlardan birtaneside benim mesela. Ancak 2 kariyerimde o kadar güzel ve düzenli şekilde ilerliyor ki kimsenin şikayetçi olacağını sanmıyorum. 2 kariyerini düzenli şekilde ilerletmeyen kullanıcılarımızın kariyerleri içinde gerekli yaptırımımız bulunuyor.

Konu onaylanması durumuna gelirsek yöneticilerimizinde birer yaşamı olduğunu unutmamak gerekiyor. Burada olduğum sürece ve gördüğüm sürece kurallara uyan tüm konuları onaylıyorum. Kurallara uymayan konularıda onaylamayıp gerekli bilgilendirmeyi yapıyorum. Benim haricimde yer alan diğer arkadaşlarda aynı yolu izliyorlar. Çünkü bu ortak benimsediğimiz bir durumdur.