Inanilmaz Bir Fm Anisi

Fm 2005 Te Fenerle 8 Sene Oynayip Tum Oyunculari Cozdukten Sonra
Erzurum Ile Basladim Serkan Gedik Forvetimle
Ilk Sene Lig B Ve Turkiye Kupasini
Ikinc Sene Umit Ozan Kazmaz Denen Kudurmus Topcu Ile Lig A Yi Ve Uefa Kupasini Aldim Gerci Fikstur Benim Acimdan Superdi Rakipker Sakat Vs Doluydu Ayni Sene Besiktas Sampligde Yari Final Oynadi Carewi Fenere Satti
3. Sene Super Ve Bedava Yabancilarin Yanina Turk Olan Nobre Alindi Ve Lig Sampiyonu Oldum.ayni Zamanda Yine Uefa Kupasi.bu Sene Carew Ve Alexle Cosan Fener Samp Lig Kupasi Aldi.turkiye Puani Acayip Artti
Ertesi Sene Alexi Once Deneme Ile Alip Pesine Takima Kattim
Middlesborough Ise Elimden Anelka Ve Berbatovu Kapmasa Cok Daha Iyi Olurdu Neyse Samp Lig Sampiyonu Oldum Ve Ulke Puanimiz Acayip Artti Samp Lige 3 Takim Cikmaya Basladik

5. Sene Fatih Terim Valencia Ya Gitti Orda 3 Snde 2 Sampiyonluk Kazandi
Muhsin Ertugrul Kaiserslaurten E Ordan Scalkeye Gecti Ve Alman Kupasini Aldi
Ben Milli Takimada Gectim Nobreyi Acayip Gelistirdim Nobre 60 Milli Macta 61 Gol Atti
Ben Tuncayi Juveden Serbest Kalinca Aldim Milli Takimla Dunya Kupasi Kazaninca 2010 Da En Iyi Antroner Oldum Tum Dunyada
Oyuncularimiz Harika Oldu Turk Takkimi Acayip Guclu Oldu.

Erzurum Stad Yapamadi Oyuncu Satmaktan Ve Kar Etmekten Iflahim Kesildi Size Tavsiyem Once Editorerden Stadin Kiralik Ibaresini Kaldirin Turk Tyakimi Seciosaniz.
Bu Oyun Fransizca Oynandi Ve Hersey Anladigim Icin Sahane Zevk Aldim Oyundan

Devam Ederken Fm 2006 Cikti Fenerle Yine Tecrube Kazaniorum Ve 2014 E Gelince Rzurum Acicam Yine
Herese Bol Fm Ler

Size Tavsiyem Kucuk Takimlarla Oynamak Cokk Zevkli

Helede Ingilterene Hull City Ile Stadi Super Oyunculari Guzel Deneyin Derim