İlk senesinde o kadar iyi olmuyor ya. Hem Ümit karan var. Adam geçen sezon 39 gol atmıştı. Bu sezonda 30 civarı atabilirHem gönderdiğim takımda banko oynar ve oynadıkça hem fiyatı hem özellikleri gelişiyor. Özellikle Kafası iyi oluyordu.. Şu anda 14 falan.
Söylediğin personelleri alıcam en kısa zamanda.
Şimdi söylediğim gibi bir kaç maç sonucunu ekliyorum ...
Gs-Oftaş : 1-0
Trabzon-Gs : 1-1
ŞAMPİYONLAR LİGİ İLK MAÇI. BARCA İLE DEPLASMANDA
Gs-Kayseri: 2-1
Bjk-Gs: 1-1
ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİNCİ MAÇI, FC UTRECHT. KOLAY BİR MAÇ OLDU
Gs-Gaziantep:1-0 (SON SANİYEDE BARUSSO)
KUPA MAÇINDA ANLARAGÜCÜ İLE
Arkadaslar ligte ve kupada çok kötü gidiyorum. Hiç Galatasaray'a yakisacak sonuçlar almiyorum. Kazandigim maçlar hep son dakikalarda bal bal gollerle. Forvetim yok ondan, biliyorum. Tek forvet sisteminde Galatasaray'a alabilecegim bir forvet lazim sanirim. Ama gelecek sezon Sercan ve Özgürcan gelicek bunu da unutmamak lazim. Necati'yi hiç oynatmiyorum. Serkan, Nonda ve Ümit oynuyor.Ümit formsuz olunca Galatasaray çöktü. Herkesin moralleri kötü alinan sonuçlar yüzünden. Insallah sezon sonuna kadar böyle gitmez.
Ama Şampiyonlar Liginde çok iyi. Biraz şansında etkisi var. 3 maçta 4 puan topladım. 3-0 yendiğim takımı bir defa daha rahatlıkla yenerim diyorum. Barca ya da Manceshter'den bir beraberlik koprarabilirsem neden olmasın...
Bir de dikkatimi çeken sey üst üste oynadigim maçlarin zorlugu. Barca'dan sonra Trabzon,Besiktas,Kayseri. Bu maçlardan hep puan aldim ama zar zor.Son anlarda. Takim Çok Formsuz. Bir çare üretmek lazim.
Bir de Fifa 08'den tanidigim bir oyuncu var; Aaron. Oyunun ilk baslarinda aratmamistim. Simdi arattim, Villareal'in altyapisinda simdi. Ileride çok büyük adam olucak oBedavaya alabilirseniz alin, simdiki degeri 3 M. Daha da artıcak.