yorumlar için çok tesekuur ederım teknık sorunlardan dolayı her mac ayrı ayrı ss alamadım.ama sezonu tamamladım3. sezona baslıcam.
sezon macları
sezon sonunda ligde 4 malubıyet aldık fa cup ,carlin cup ve şampıyonlar ligindede bir cok mac oynadık bu maclarda yendıgımde yenıldıgımde berabere kaldıgımda oldu ama sonucta tum kupaları muzemıze getırdık.blackburn tarıhınnde boyle basarılar yoktu cok uzun yıllar once 1-2 kez kupa kaldırmıslar ama bız basarıları sagladık
sezon sonu puan durumu
sezon sonu oyuncu verılerı
sezon sonu takım verılerı
carlincup fianl
fanlde zayıf rakıbımızı matias fernandezin müthş oyunuyla yendık ve kupayı muzemıze getırdık.
cl fınal
sezonun basından berı tum kupa fınallerınde chelsea ıle karsılastık her macdada onlar ıyı oynadı ama bız dırendık mucadele ettık yuregımızı ortaya koyduk.yıne bır fınal yıne bız kupaya uzanan taraf olduk.
fa cup fınal
fınalde ıyı oynadımız soylenemez rakıp haketmıstı ancak bız yıne bıtırıcılıgımızı kullanıp kupayı aldık.
sezon degerlendırmesı
bu sezon basdan sona mukemmel gectı toplamda tam 6 kupayı mucemıze getırdık kulup fınansal acıdan bır devrım yasadı ve sezon sonunda benımde ıyı performansım .bana lıverpool ve cekcumhurıyetı mıllı takımından teklıf götürdü.bunlardan mıllı takım gorevını kabul ettım ancak blackburnle bıden kıtalar arası kupası varonu alıp ancak ayrılırımdedım ve lıverpoolun teklıfını reddetım
mıllı teklıf
liverpoolun teklıf