Quote Originally Posted by cagri10 View Post
alinmasida Mantikli Bence ÇÜnkÜ Bu Oyunu Oynarken Sonradan Bİr Yildiz Alinca Oyunda Zevklİ GeÇİyor Bende Oyunumda Yildiz Alinca Oyuna Daha Çok BaĞlanirim
Bir yildiz oyuncuya amenna da arkadaslar ben butun butcesini hercayan arkadaslara diyorum, Misal seon basi butcen 400 Milyon $ ve sen bu parayle 4 futbolcu aliyorsun... Bana ters,
Hem gencleri yetistirmek ve ilerde iyi paraya satacagim demek daha zevkli olacaktir emin ol

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
1.3 milyar dolar bütçeden bahsedenler var...varyemez amcamısınız yahu

sonuçta bu para gerçek değilya sanal ....o kadar da cimri olmayın...

aldığım en pahalı oyuncu segio aguero oldu bu 2008 de ama son kuruşuna kadar helal olsun...
Bu cimrilik ile alakali birsey degil, bir futbolcuya para verirsin takimini bu futbolcu uzerine kurarsin o ayri,

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
Kusura bakma ama Finansını en üst seviyede tutunca ekstra bir oyuncu hediye ediyolarmı oyunda
Evet etmiyorlar ama Menajerlik gecmisine baktigin zaman orda aldigin futbolcu sayisi ile sattigin futbolcu sayisi vardir, ayni zamanda aldigin futbolcularin toplam maliyeti ile sattigin futbolculardan toplamda kazandigin paralar var.
Iste burasinin benim icin anlami cok buyuk...

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
Ben cimriyim wallahi...sözleşmesi biten oyunculara sülük gibi yapışırım, bonservisine vereceğim parayı maaşına veririm Genç oyuncular vazgeçilmezimdir kariyerlerimi takip edenler bilirler ve gerçekten yüksek potansiyelli bir genci almışsam asla bırakmaya yanaşmam. Başkan kontrolü eline alır o satar
en yüksek bonservis ücretinide sanırım Hatem Ben Arfa için vermiştim. oda 16 milyon ytl
Valla aynen benim gibisin tuttum seni

Quote Originally Posted by erenkoca55 View Post
Bence hem genç hemde iyi oyuncuları beraber idare etmek en iyisi. Eğer iyi bir takımdaysanız taraftarı stada çekmek için her sene en az bir tane çok iyi oyuncu almalısınız, ki bu tip oyuncular için epey bir para gerekir. Ben şahsen bu yüzden şu anki kariyerim olan livedrpool'dan kovulacam.

genç adamlar aldım. Tanıdığınız tüm potansiyeli yüksek poyuncuları topladım takıma ve 2.senede kiraya verdim çoğunu. Yönetim hala takımın geleceğini düşünmüyorsunuz diye üzgün.
Valla arkadasim eger taraftar potansiyelin yoksa ne kadar yildiz alirsan al bos...
Diger konuda yonetim banada ayni seyleri soyluyor ama simdiye kadar ki butun kariyerlerimde oyle soyluyorlardi. Simdiye kadar kovan olmadi seni kovmazlar