Berkay Tetik İspanya'ya varır varmaz ayağının tozuyla çok çar***ı açıklamalarda bulundu.İşte o Röportaj:
Gazeteci:Öncelikle Merhaba

Berkay Tetik:Merhaba

Gazeteci:İlk olarak size şu soruyu sormak istiyorum.Sizin hakkınızda deneyimsiz ve amatör dedikoduları dolaşıyor bu konuda ne diyeceksiniz?

Berkay Tetik:Evet biraz tecrübesiz olabilirim ama Taktik zekamla bu işin üstesinden gelebileceğime inanıyorum ve A.Madrid'i yüksek yerlere getireceğimede inanıyorum.

Gazeteci:Peki neden A.Madrid?Bu takımı seçmenizin nedeni ne?

Berkay Tetik:
A.Madrid'i çalıştırmak benim her zaman hayalimdi ve şimdi bu hayali gerçekleştirme zamanı.İspanyaya yavaş yavaş alışıyorum.Başkanla olan ilişkilerimizde çok iyi.

Gazeteci:Peki Yağız Varol'un Valencia'ya gitmesine ne diyorsunuz.Bildiğim kadarıyla siz çok yakın arkadaşsınız.

Berkay Tetik:Yağızın Valencia gibi büyük bir kulübe gitmesine sevindim.Ama onlarla maçımızda Teknik Direktör Babam dahi olsa hiçbir zaman acımam.Valencia ile oynayacağımız maçlar gerçekten çok zevkli ve çekişmeli geçecek inanın bana.

Gazeteci:Peki birazda A.Madrid'in yıldızlarından bahsedelim.Mesela Agüero.Tüm Teknik Direktörler kendi takımlarında böyle bir oyuncunun olmasını isterler.Acaba siz Agüero'yu satmayı düşünüyormusunuz?

Berkay Tetik:Kesinlikle hiçbir oyuncumu satmayı düşünmüyorum.Agüero-Forlan-Rodriguez-Leo Franco ve daha sayamadığım kaliteli oyuncularım var ve asla satmayı düşünmüyorum.

Gazeteci:Size İspanya liginde başarılar dilerim bizimle röportaj yaptığınız için sağolun.

Berkay Tetik:Siz sağolun.