Ilk deneğini herzaman yapıyorum,paketlerle birlikte gelen bütün not defterlerindeki yolu aynen takip edip,dosyaları kendim oluşturuyorum ama sorun yine aynı değişmiyor
Ilk deneğini herzaman yapıyorum,paketlerle birlikte gelen bütün not defterlerindeki yolu aynen takip edip,dosyaları kendim oluşturuyorum ama sorun yine aynı değişmiyor
Skininde bir problem olabilir.Skini değiştirebilirsin.Eğer Komple bembeyaz bir bölüm varsa Ayarlara giremiyorsan C:\Documents and Settings\Admin\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\skins klasörü içindeki her şeyi silip açmayı deniyebilirsin.O da olmazsa oyunun bozulmuştur.Silip yeniden yüklemeni tavsiye ederim.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu yeni yazdığım mesajdakini yap.Olmazsa buraya bir ekran görüntüsü koy ki daha rahat yardımcı olalım.Söz ettiğin beyaz kısım açılınca Prints Screen tuşuna bas.Painte gel düzen yapıştırı seç.Sonra farklı kaydet seçeneğini seçip her hangi bir upload sitesinden resmi upload edebilirsin.
Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 21.Temmuz.2008 at 17:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oyun yine aynı şekilde başladı bembeyazdı her taraf sonra bişilere bastım rastgele bukadarı açıldı