1 ile 30 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    song'un adı geçmiş,fm ye göre konuşacak olursak;meira 3 tane song ediyor.
    Peki Hüseyin gerçeğe bakalım..Song'un yerini dolduruyor olabilir ama bir soru sormak istiyorum..Song'un kalmasını mı ? Meira'nın gelmesini mi tercih ederdin ? Fanatik yorum beklemiyorum senden..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Peki Hüseyin gerçeğe bakalım..Song'un yerini dolduruyor olabilir ama bir soru sormak istiyorum..Song'un kalmasını mı ? Meira'nın gelmesini mi tercih ederdin ? Fanatik yorum beklemiyorum senden..
    bu soruyu 1 ya da 2 sene önce sorsaydın tereddütle song derdim ama şimdi meira derim ben.trabzonspor'a gittiği için demiyorum tabi ki son zamanlarda beğenmiyordum ve istikrar'ını bozmuştu.geçen yıl juventu meira'yı yaklaşık 20 milyon euroya transfer ediyordu öyle bir oyuncu yani...

bu arada song hala iyi bir oyuncu ama meira daha iyi bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Bu sene Song'un bize bir yararı var mıydı? Defansta hep Servet-Emre ikilisi vardı Song fazla oynayamadı. Bu yüzden Meira'nın gelmesini isterdim. Ama 1-2 sene öncesine bakarsak Song'un kalmasını isterdim.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Bu sene Song'un bize bir yararı var mıydı? Defansta hep Servet-Emre ikilisi vardı Song fazla oynayamadı. Bu yüzden Meira'nın gelmesini isterdim. Ama 1-2 sene öncesine bakarsak Song'un kalmasını isterdim.
    Emre devre arasında katıldı Gs'ye ve zaten Song'ta Afrika kupasındaydı şubat'a kadar bırakında Emre-Servet ikilisi götürsün 2.devrede defansı..

Mesaj Yetkileri