Yeni Kulubüm Zenit Peterburg

Evet arkadaşlar yeni takımım rusya liginden Zenit.İnş.burda başarılı olurum.

Turksportaldan Özel Röportaj
Turksportal ekibi olarak Zenit ile anlaşan Ali Göçmen ile bir röportaj yaptık.Kendisi Zenit ile anlaştıktan sonra bizi kırmayıp bizde röportaj yaptı.Ve işte o röpotajın ayrıntıları.

TSİ(Turskportal):Öncelikle bizi kırmayıp röpartaj yaptığınız için teşekkür ederiz.
Ali Göçmen(AG):Asıl ben teşekkür ederim.Benim için büyük bir zevk.
TSİ:Evet Zenit ile nasıl anlaştınız?
AG:Leverkusenden ayrıldığımda Zenit'in yöneticileri ile konuştum.Onlar seni takımımızda görmek isitoruz dediler.Bende olabilir demiştim ve sezon sonu için yöneticilerle anlaşmıştık.Sezon sonu zaten Advocat'ın sözleşmesi bitiyordu.Ve bende böylece Zenit'e transfer olmuş oldum.
TSİ:Peki buraya gelmenizde sizi ikna eden ne oldu?
AG:Zenit Rusya liginde şampiyonluğa oynayan bir takım bu benim için burayı tercih etmemdeki en büyük etken buydu.
TSİ:Bu sezon büyük ihtimalle İnter Toto kupasında mücadele edeceksiniz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?
AG:Evet bir aksilik olmassa İnter Toto kupasında mücadele edeceğiz.Ben ilk defa Avrupa Kupasında olmuş olacam buda tabi ayrı bir heyacan yaratıyor.
TSİ:Bu sezon takımda transfer politikasınız nasıl olacak?
AG:Şuan daha takıma ilgili bakmadım.Arshavin bizde ama ayrılabilir.Bu konuda eski antrenörle bilgi alışverişinde bulunmadan birşey söyleyemem.
TSİ:Bize gelen haberler arasında Zenit'in transfere 30MN€ ayırdığı söyleniyor?
AG:Evet bu doğru.Bu parayı en iyi şekilde değerlendireceğiz.
TSİ:Bu sezon hedefleriniz neler?Rusya ligi ve Avrupa kupaları olarak?
AG:Ligte şampiyonluğa oynayacağız.CSKA ile iyi bir çekişmeye gireriz diye düşünüyorum.Avrupada ise öncelikli hedef Uefa kupasına katılmak bu bizim rahat olur Uefa da ise en az Çeyrek Final
TSİ:Evet bizimle zevkli dakikalar geçirdiğiniz için teşekkür ederiz.Zenit'e başarılar dileriz.Görüşmek üzerek.
AG:Asıl ben teşekkür ederim