1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: Trabzonspor 2009/2010 Sezonu Forma Tasarımları

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by fokocaman View Post
    fietra bugün 23 temmuz halen ses seda yok nerde kaldı formalarımız ??
    20 temmuz dendi daha sonra bugün çıkacak dendi ama bugünde TsClub'a sordum sabah, cuma günü satışa çıkacak dediler..heralde daha ertelenmez..

Angry

Arkadaşlar az önce resmi web sitemizden formalara baktım. AMAN ALLAHIM !! dedim gözlerime inanamadım.. Gerçek mi diye defalarca açtım bidaha baktım.. bu kadar berbat forma daha yapamazlardı.. aston villa benzeri forma hariç diğerleri yatak eşofmanı tarzında adeta bu kadar berbat olamazdı.. Eğer yöneticiler bu formaları beğendilerse ve forma satışında patlama yaşanmasını bekliyoruz diyorlarsa gerçekten saçmalamışlar demektir..
    neymiş efendim kumaşı özelmiş nemi dengeliyormuş v.s v.s. .. bu kadar iğrenç tasarımlar olmaz. Olmaz olsun.. aston villa harici formalardan kimse almaz... yönetim bu işi beceremedi... yada anlaşmaları gereği nike kafasına göre forma yaptı... Forumlarda taraftarlarımızın dizayn ettiği formalar ( enine kalın çizgili düz beyaz üstüne ince mavi çizgili ve standar bordo mavi dikine çizgili formalar ) olsaydı herbirinden birer ikişer alıcaktım.. ama bu formalar gerçekten çok kötü... bi g.s. nin f.b. nin formalarının yanında yatak eşofmanı gibi kalıyor.... hiç beğenmedim..... cıkss cıkkss..
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Mesaj Yetkileri