Turgut abi 2 metre var heralde![]()
Turgut terlikle gelmiş kabul etmeseydinizŞaka bi yana hoşsohbet olmuş
![]()
Fotorafı nerede çekildiniz tanıdık geldi mekan![]()
Evet buluşmayı yaptık ve kısaca bahsedeyim![]()
İlk önce Murat İle buluştuk..Gittik bi yemek falan yedik,Sonra benim takıldığım bi çay ocağı var spor camiasının takıldığı bi yer orda çay içtik..O sırada Umut aradı Meydan da buluşacakdık..Dip Not (Arabayla gelmiş kendileri) Gittik meydana aradık bi baktık tel kapalı,Dedik bari arabalara yaklaşalımda soralım Umut Tsi falan diye
tam o sırada telefon çaldı ve Bizi görmüş saat yönünde 1 e doğru ilerledik ve Umut ile de buluşmuş olduk
![]()
Sonrasında Arabayı otoparka falan çekdik ve Meşhur yerimiz olan Çiftliğe çıkdıkBi kafede oturduk Çay falan içdik o sıradada bol bol dedikodu yaptık
![]()
Ardından Meydanımıza inen yokuşda resim çekinek dedikVe 3 kişi olduğumuzu kanıtlamak için 2li gruplar yaptık
Yanlız Umut suçu bana atmış suç bende değil
O saatte ordan kimse geçmiyorki o yüzden o adamı bulabildilk
Sonracığıma adama dedima bi bi foto..Keşke kabul etmeseydi adam aldı makineyi eline gözükmüyor dedi suratına yapıştırmış makinayı
Neyseki çekdi resimlerimizi
Sonrasında ise yavaş yavaş dağıldık ve Büyük Samsun Buluşması
böylelikle gerçekleşti..
Ne kıymeti yahu adamı görsen öyle demezdin
Yok Aykut biz biraz uzunduk ondan olsa gerek
2.02 iymişim
Öylemiymişim Canım yok artık2.00
Heee hemen bi kusur buldu ne yapayım arkadaş yok ayakkabımİdmandan çıkdıydım hem yazın ayakkabı giymem kolay kolay
Mecidiyeye inerken Mithat Paşa Lisesinin aşşağısı![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bak kıskandım şimdi. Keşke bende orada olsaydım. Neyse Çiftlik'de neler yaptınız olum anlatsanıza. Sadece çay içip dedikodu yapmadınız ya...
Yanımda murat abi ve turgut abi olsa valla gece yarısı bile tinercilerin arasından göğüsümü gere gere geçerimboy desen var pos desen var
![]()
bu arada iyi eğlenmişsiniz anlaşılan
![]()
Güzel bir gündü ne diyelim
Daha sonra çekinseydik resimleri keşke şu 3'lü gruplarla
Bu arada Umut abiyi aramamız tam komediydi bi araba gördük ışıklarda yaklaştık bir yandan bağırıyoruz Umut,Turksportal diye ama çıt yokNeyse bulduk sonunda atladık arabasına Umut abinin park ettik çiftlik falan derken bol dedikodu sohbet gecemiz son buldu neyseki Turgut'ta otobüse yetişti galiba...
Tekrar buluşmak dileğiyle...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Güzel buluşma olmuş.Keşke bende gelseydim ya
Daha ne yapalım ErdemKeşke olsaydın..Ama sen gelincede buluşuruz yine
Valla çay içtik dedikodu yaptık
Bu aralar kızlar kesat Atakumda oluyorlar
Geçeriz Eralp GeçerizAllaha şükür eğlendik güzel geçti
Umarım başka zamanda tekrar buluşuruz
![]()
:LaigLeNoiR ; Yetiştim yetiştimAma kimse yokdu arabada ya uyudum valla
![]()
vay guzel bı bulusma olmus 1.81 en kısa ıse bende gelsem kısa kalcaktım herlade turgutun yanında![]()
Güzel bir buluşma olmuş anlaşılan.Turksportal üyeleri arasında İstanbul,Ankara ve Bursa'dan sonra 4.buluşma olmuş.Tabii Antalya'daki ve diğer şehirlerdeki ufak çaplı 2 li buluşmaları saymazsak.Sırada İzmir var.İleride daha bol buluşmalar gerçekleşmesi dileğiyle..
So what?
Saike
Evet Şesmi GüzeldiYavaş yavaş Trabzon planıda var aklımda
Yanılmıyorsam oradada en az 5 kişi olma durumu var
Bu sene Antalyayı yapamadık ama kımsetse birgün o da olacak
![]()
Turgut Trabzona geçeceğin zaman bana da haber verhatta beni al Giresundan
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Murat şu sınav işleri bitsin o zaman geçeriz hep ßeraber![]()
Draßizonda pide yeriz sonrada bi köfte tamamdır zaten![]()
Trabzon buluşması tarihi kışın olursa benim açımdan daha iyi olur..Daha iyi agırlarız sizi..![]()
Valla Yaz sonuna doğru olabilir belkiBenim bu aralar sınavlarım var beden eğitimi sınavları..Onlar bitip kayıtlar falan uzun sürer yani
Eylül başı sonu gibi gibi
![]()
Bu arada Boztepe'de bulunduydum bi arkadaşa misafir olmuştum..Ben zaten Trabzonluyum ama yerleri o kadar bilmem fakat 23 Nisan gibi falan Boztepedeydim![]()
Güzel bir bulşma olmuş.Turgut abi uzunmuş baya![]()
Sağolasın DenizMurat İle aynı gibiyiz
![]()
En kısa bendim181 boyla hemde.
Bir Dost
Hellbells
Güzel olmuş buluşma fakat Murat abi'yle Turgut abi arasında pek boy farkı yok bildiğim kadarıyla.En fazla 5 cm. fark.Resimde bayağı fark var.(: Ayrıca ikinci resimde Umut abi bir şeyin üstüne çıkmışO resimde Turgut abinin kaşına kadar geliyo boyu fakat son resimde çenesine falan geliyo boyu.
![]()
Turgut, tanga terliklerini yesinler civciv. (: