Celtic devam eder.Maçları başarılı.İkinize de başarılar.Rangers daha güçsüz ama celtic e göre genel kadro olarak.
Celtic devam eder.Maçları başarılı.İkinize de başarılar.Rangers daha güçsüz ama celtic e göre genel kadro olarak.
İkinizede başarılar.Celtic biraz avantajlı görünsede Rangers ligi şampiyon bitirir
İSKOCYA DA 2. BÜYÜK HESAPLASMA
İSKOCYA LİGİNDE HEYECAN DORUKTA!! LİG LİDERİ CELTİC EVİNDE GLASGOW RANGERS I AGIRLIYOR. BU MUHTESEM MAC BUSİNESS CHANNEL DA !!!
BİR YANDA CELTİC
BİR YANDA RANGERS
BAKALIM BU MUHTESEM MACI KİM ALICAK? EGER CELTİC KAZANIRSA KUPANIN BİR UCUNU TUTMUS OLACAK.. EGER RANGERS YENERSE ARADAKİ PUAN FARKI 1 E İNECEK VE LİG ZEVKLİ BİR HAL ALACAK!! BU MUHTESEM MAC YARIN SİZLERLE OLACAK!!!
TariboWest
İşçi takımı olan celtic benim favorim...
EVET 2. MAÇIN GALİBİ HAKAN KAYA'NIN TALEBELERİ CELTİC OLDU...GERÇEKTEN BAŞTAN SONA KADAR FUTBOL ZİYAFETİ VARDI CELTİC PARK da VE FUTBOL SEVERLER BUGÜN FUTBOLA DOYDU...
![]()
VE İŞTE MÜTHİŞ DERBİNİN KARESİ...
![]()
ılk macı rangers ıkıncıyı celtıc 2-1 almıs mılan zor rakıp basarılar dılıyorum
Evet İskoçya liginde ilk yarı sona erdi...Transfer dönemi başladı.
Celticde yaprak dökümü yaşanıyor.İlk olarak takımın beyni Nakamura 7 m euro ya racing takımına gidiyor..Takımın bir diğer önemli ismi S. Brown bir ingiliz ekibiyle anlaşmak üzere...Tabi bu oyuncuların yeri dolmaz ancak transferede ihtiyaç var eğer yardımcı olursanız sevinirim transfer bütcem yaklaşık 12 m euro şimdiden teşekkürler...
SPL 22. HAFTA
TENNET'S SCOTTİSH CUP 4. TUR
SPL 23. HAFTA
SPL 24. HAFTA
24. HAFTA SONU OLUSAN PUAN DURUMU
Evet arkadaslar transfer sezonunun son günlerine geldik su an için iki tane transfer yaptım 1 ya da 2 oyuncu daha alıcam transferler birazdan sizlerle olucak saten gördüğünüz gibi artık lige havlu attım bundan sonra sampiyonluk zor ŞL de zor bir sürü takım arasından gele gele milan geldi hadi rastgele lütfen yorumlarınızı esirgemeyin yorum öneri ve görüslerinizi bekliyoruz!!!
TariboWest
İskoçya Ligi 21. Hafta
İskoçya Ligi 22. Hafta
İskoçya Tennet's Cup
İskoçya Ligi 23. Hafta
İskoçya Ligi 24. Hafta
Evet ligde iyi gidiyorum iyşallah mutlu sona ulaşacağım.Transferler az sonra sizlerle...
Basarılar gec oldu ama Celtic arayı acmıs ama Rangers da kapatabilecek güçte ...
Lig çok sevimLi göründü bana 22 maçta bitiyor.
Celtic fose eder bundan sonrasında da.
GLASGOW RANGERS TA SOK!!!
ÜMİT BOĞA NIN GÜVENDİĞİ İSİMLER ARASINDA YER ALAN FORVET OYUNCUSU DANİEL COUSİN SAKATLANDI. TAMI TAMINA SAHALARDA 8 AY UZAK KALACAK OLAN COUSİN İN YERİNE ÜMİT BOĞA NIN BOYD U HAZIRLAMASI BEKLENİYOR. TRANSFER DÖNEMİ GECTİĞİ İÇİN TRANSFER DE YAPAMAYACAK OLAN ÜMİT BOĞA SİSTEM DEGİŞTİRİP TEK FORVETE DÖNEBİLİR. BAKALIM İLERLEYEN GÜNLERDE NELER OLACAK!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
GLASGOW RANGERS TA SON DAKİKA HABERİ!!!
BOYD DA SAKATLANDI!!!
24 YASINDAKİ FUTBOLCUNUN 3 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAGI ACIKLANDI.
EVET ARKADASLAR SADECE DARCHEVİLLE KALDI ELİMİZDE TRANSFER SEZONU DA GECTİ BAKALIM NE YAPACAGIZ AMA İŞİMİZ ZORLASTI İYİCE
Last edited by GeorgeWeah : 02.Ağustos.2008 at 16:04 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
başarılar dilerim ikinizede...
ümit kardeşim şans ta yok valla sende ama sen her zorlukta başarırsın inanıyorumForZa Ümİt
![]()
CIS CUP YARI FİNAL MACI
TENNENT'S SCOTTİSH 5. TUR
RAKİBİMİZLE BERABERE KALIYORUZ BİR DAHA EVİMİZDE OYNANACAK
SPL 25. HAFTA
TENNENT'S SCOTTİSH 5. TUR TEKRAR MACI
SPL 26. HAFTA
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TUR İLK MACI
SPL 27. HAFTA
SPL 28. HAFTA
SPL 29. HAFTA
ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. TUR İKİNCİ MAC
Bu kadar ii oynayıp da yenildik yazık oldu ligden sonra avrupada da havlu attık. Owen Garwan büyük umutlarla aldıgım oyuncumda sakatlandı o da 5 ay yok kadro sıkıntısı var taktiği degiştirdim. Bu arada birazdan göreceksiniz celtic 16 puan farkla liderliğini sürdürüyor
(Ugur kardesim sana ayrı parantez acmak istedimgüldüğüme bakma moralim cok bozuk senin güvenini bosa cıkardım kusura bakma seneye artık)
TariboWest
ne sasn mıs be ıkı adamda gıttı hadı devamını beklıyoruz.ş.lden elenmen kotu olmus
TARNSFERLER
Nakamura 7 m euro karşılığında İspanyanın Racing kulübüne satılmıştır...
S.Brown 6 m euro karşılında İngilterenin A.Villa takımına satılmıştır...
Gelen Oyuncular
Ivan Rakitic 10 m euro karşılığında kulübümüze dahil edilmiştir...
Kwabena Agouda 160 bin euro karşılında transfer edilmiştir...
CIS CUP Yarı Final
Tennest's Cup 5. Raund
İskoçya Ligi 25. Hafta
İskoçya Ligi 26. Hafta
İskoçya Ligi 27. Hafta
İskoçya Ligi 28. Hafta
İskoçya Ligi 29. Hafta
İSKOÇYA LİGİ PUAN DURUMU
Evet ligde şampiyon oldum sayılır.Seneye hedefim avrupada daha başarılı olmak...
topLamda 12 takım var ama "SPL 29. HAFTA" diyorsun anLayamadım doğrusu.
3 devre oLarakmı oynanıyor acaba![]()
TRANSFERLER
GİDENLER
Nacho Novo sözlesmesi fesh edilmiştir.
David Weir sözlesmesi fesh edilmiştir.
Sasa Papac 2.5 milyon euro ya S. Lizbon a transfer olmustur.
GELENLER
MİRANDA
OWEN GARVAN
ARCE
OFOE
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
galiba öyle oluyor 12 takım var 11 mac yapıyor her takım saten 33 mactan sonra ikiye ayrılıyo lig daha göremedk ama az kaldı 33. haftaya![]()
Last edited by GeorgeWeah : 02.Ağustos.2008 at 19:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
ümit transferlerin gayet yerinde güzel transferler...bu seneyi takma kafana seneye başarılı olacaksın eminim![]()
TENNENT'S SCOTTİSH CUP CEYREK FİNAL MACI
CIS CUP FİNAL MACI
Bu maca onurumuz gururumuz için cıktık ve kazanmayı bildik. Ligi kaptırsak da CIS Cup ı kazanmanın mutlulugu içindeyiz....
SPL 30. HAFTA
SPL 31. HAFTA
SPL 32. HAFTA
Ligde Celtic i yenmenin mutlulugu içindeyiz
SPL 33. HAFTA
TENNENT'S SCOTTİSH YARI FİNAL MACI
Finaldeki rakibimiz Celtic oldu!!!
SPL 34. HAFTA
SPL 35. HAFTA
SPL 36. HAFTA
SPL 37. HAFTA
SPL 38. HAFTA
Ve Celtic ile ligde yine karsılastık. ve yine kazandık Tennent's Scottish Kupası macı yarın sizlerle olacak...
Söyle bir genel degerlendirmesi yapacak olursak ligde kötüydük ama Celticle bir cok mac yaptık birni deplasmanda yenildik diğerkiler kupa da olmak üzere galip geldik. Ama Hakan abi yi kutluyorum ligde cok istikrarlı bir görüntü cizdi. Avrupa da ise benim için yeterli sayılacak gruptan cıktık ve elendik ama tecrübe kazandık Önümüzdeki sene yeni sistemle oynayacagız insallah lig sampiyonlugunu kazanır ve avrupa da basarılı oluruz yani TÜM KUPALARA TALİBİZ!!!
Last edited by GeorgeWeah : 02.Ağustos.2008 at 22:45
TariboWest
ben bu Lig işini çözemedim...
38 maç imkanı oLmayan bir şey.
arkadasım imkansız bişey yok 3 kere karsılasıyor takımlar birbirleriyle 33 mac oldu mu lig ikiye ayrılıyor 6 dan asagısı 5 takım oluyo ya bir kere de üstteki ilk 6 asagıdaki 6 birbirleriyle karsılasıyor toplam 38 mac oluyor
TariboWest
tuhaf birşey.![]()
Tennent' Cup Çeyrek Final
CIS Cup Final
Rangers bu maçta gerçekten iyi oynadı ve kupayı almayı haketti...
İskoçya Ligi 30. Hafta
İskoçya Ligi 31. Hafta
İskoçya Ligi 32. Hafta
İskoçya Ligi 33. Hafta
Tennent's Cup Yarı Final
İskoçya Ligi 34. Hafta
İskoçya Ligi 35. Hafta
İskoçya Ligi 36. Hafta
İskoçya Ligi 37. Hafta
İskoçya Ligi 38. Hafta
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VE ŞAMPİYON CELTİC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TENNENT'S CUP FİNAL MAÇI
Gerçekten çok güzel bir maç oldu 9 kişi kalmamıza rağmen kupayı penaltı atişları sonucunda müzemize götürdük!!!!
2008-2009 SEZONU TRANSFERLERİMİZ
GELENLER
ETUHU
PAPADOPOULOS
JAN PAUL SAEİJS
OFOE
NOT:1 yıllıgına takımımıza kiralanmıstır.
RAMSEY
GİDENLER
DARCHEVİLLE
BARRY FERGUSON
SAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME İLK MAC
SPL 1. HAFTA
SAMPİYONLAR LİGİ 2. ÖN ELEME İKİNCİ MACI
SPL 2. HAFTA
SAMPİYONLAR LİGİ 3. ÖN ELEME İİLK MAC
SPL 3. HAFTA
SPL 4. HAFTA
SAMPİYONLAR LİGİ 3. ÖN ELEME İKİNCİ MACI
Ve sanssız sekilde eleniyoruz gercekten cok ii oynadık ama olmadı
UEFA KUPASI 1. TUR ESESMESİ
CIS CUP 3. TUR ESLESMESİ
![]()
TariboWest
2008-2009 Sezonu Transferleri
HUMBERTO SUAZO
FELİPE
İskoçya Ligi 1. Hafta
İskoçya Ligi 2. Hafta
İskoçya Ligi 3. Hafta
İskoçya Ligi 4. Hafta
Ve Şampiyonlar Ligi Grubumuz...
İyi bir kura çektik işallah gruptan çıkmayı başaracağız...