Son durumu bekliyoruz hem onlinesin![]()
Son durumu bekliyoruz hem onlinesin![]()
11,12,13,14,15,16,17. Haftalarının maçları ;
Kısa bir ilk yarı değerlendirmesiBana göre çok güzel bir sezon geçiriyoruz..Oyuncularımız henüz gençler birkaç sakatlık yaşadık ve bu süre içinde gelen gideni aratmadı..Bazı haftalar bocaladık ama ilk yarıyı hedeflediğimiz yerde bitirdik.. 2.yarı daha da iyi olacağız..Transfer düşünmüyoruz mevcut kadromuz çok yeteneki ve iyi futbolculardan kuralı..Arık 2.yarının başlamasını bekleyeceğiz..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Sıralamaya bakına dedim heralde baya bi kötüledin ama sonra puan farkına baktımki iyi durumdasın ama şu varki 2 maç kaybedersen düşme potası 2 maç kazanırsan avrupa potası dikkat et yani 2.yarıya iyi başlarsan iyi bitirirsin bekliyor Samsun halkı avrupa haberlerini![]()
Hadi Turgut sana güveniyoruz.Ara sıra Giresunspor'dan da haber ver![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
18,19,20,21. Haftanın maçları ;
Takımdan çok memnunum..Özellikle Forvetlerimiz bu aralar bi çıkşda bu bizi sevindiriyorEk olarak savunma hattımızda oturdu orta sahada biraz sıkıntı yaşıyoruz ama orasıda en kısa zamanda kendini toparlayacakdır
Ligde güzel gidiyoruz puan durumunda 6.sıradayız ve lider ile aramızda 6 puan var şimdi Fenerbahçe ardından ise Galatasaray maçları var bu iki maçdan da en az 4 puan istiyoruz zaten 6 puan çıkarırsak deymeyin keyfimize
![]()
Çok güzel gidiyorsun inşl. Avrupa kupalarına katılırsın
hadi abi avrupa kupalarına katılmaya oyna
Fenerbahçe: 2 Samsunspor: 1
İlk maçı düşünerek çıkdık bu maça fakat bu sefer rakibimizin sahasındaydık..Gerçekten zor deplesman..Kalecimiz yokdu ve kalede henüz 17 yaşındaki kalecimiz görev aldı..Fenerbahçede ise öyle bir kaleci vardıki sanki duvar..Hemde bu kaleci Geçen sene istemediğimiz Serdar Kulbilgdeydi..Maçı 2-1 kaybettik ama önümüzdeki haftaki maçda Galatasarayı yenip bu yenilgiyi unutturacağız.! Ligde en az gol yiyen takım 22 maç sonunda Fenerbahçe 14 gol ile bunların 6 sını atan takım ise Samsunspor.!
Samsunspor: 3 Galatasaray: 2
Bu maçada ilk maçı düşünerek başladık ve rakibimizin üstüne gittik çünkü bu sefer kendi sahamızdaydık..Öne geçtik eşitlik sağlandı..Sonra durumu 3-1 yaptık..Galatasaray bir penaltı kaçırdı fakat üstün oynadık..Son dakikada Lincoln'ün golü yetmedi..Artık En yakın takipçimiz ile 3 puan fark var ve hedefi ilk 5 de tutmaya çalışıyoruz yavaş yavaşda başarıyoruz
Ligin iyi takımları arasında bulunan Antep karşısında şov yapıyoruz şov..ve 2. yakın takipçimizide yeniyoruz ve ilk 5 de yerimizi sağlama almak istiyoruz
Arkadaş bu maç motoru ne kadar saçma..Manisaya karşı ben ne zaman galibiyet alacağım.?
Samsunspor: 3 Beşiktaş: 2
Bir önceki maça göre daha rahattık..Bu sefer 19 mayısın çimlerindeydik ve güzel oyun ile güzel skor aldık..Puan farkı eridi yerimiz sağlamlaşıyor yavaştan takımımız çok iyi gidiyor
İlk maçta 7 golü kime attım anlayamadım
Eğer bu maçdan 3 puan çıkarsaydık çok güzel olacaktı fakat beraberlik bile mükemmel olduÇıkışımız devam ediyor ama bu aralar Yaser'den pek memnun değilim..
3-1 den sonra maçın 3-3 olmasına izin vermemeliydik..Fakat Üstteki takımlarında yenilmesi tek tesellimiz oldu..
Ligde son 5 hafta kalan maçlarımız ;
Ankaragücü (E)
Trabzonspor (D)
Sakaryaspor (E)
Konyaspor (D)
İ.B.B (E)
Ve işte Puan durumu ;
"][/SIZE]
haydi abi şampiyonluk![]()
9-10 puan civarı bir şey çıkarırsan avrupaya katılabilirsin....
helal olsun samsunsporla bu bile büyük basarı insallah ilk 2 ye girersin
TariboWest
Haydi gayret ilk 3 gelecek
Vay vay vay keh keh keh..Neler yaptın sen öyle yahuSon 5 maçta 9-12 puan çıkar avrupada oynarsın..
Desene bu sene hayaller gerçek olacak. 19 mayıs çimlerine avrupa takımları inecek..Şirinler çıldıracak
Bekliyoruz Turgut devamını (=
Çok zor ama en azından 2.lik
SağolasınUmarım..
Gelecek gelecek (: Msn de olanlar anladı beni
Bakacaz canım Avrupa arenasına o stad yetecekmi![]()
Yeter kardeşim yeter sen rahat olYeterki sen avrupa kupalarına katıl olmadı yeni stad yaptırırırz Halk olarak ..
Ne olacak gerçekde yardım etmeyen iş adamları sanalda iş başına çıkarlarsende biliyorsun bunu yani
![]()
tabiki şanpionluk yakışırr![]()
Epey iyi gidiyorsun abi.En azından Avrupa Kupaları'na katılırsın diye düşünüyorum.Trabzon ile maça çıkacak olursan deplasmanda beni aramayı unutmaBaşarılar
![]()
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Böylesine önemli bir maçdan rakibe pozisyon bile vermeden ayrılıyoruz.! Ve rakibimiz ile olan farkı açıyoruzTabi haftaya Trabzonuda yenersek çok süper olacak
Çok çok çok önemli maçta 3 puan bizim4.Sıra için savaşdık ve orayı biz aldık..Şimdi hedef dahada yukarısı kalan 3 hafta ne gösterir bilemeyiz ama kalan maçları kesin kazanacağız.! Avni Akerde tarih yazdık tarih..!
Üst sıramızdaki Beşiktaş İle Alt sıramızdaki Trabzonun maçı olduğu bir haftada kaybetmek olmazdı..Sahaya o mantıkla çıkdır ve işte sonuç ; Trabzonda İnönüde Beşiktaşı 4-2 yendiki of of of 3.yüz 2.lik için saldırıyoruz
Son Haftaya kadar umutlu girmeye karar vermiştik ve başarıyoruz.!
Son maçta seyircimiz önünde güzel skor ile sezonu bitiriyoruz![]()
Sezonu 4.BitiriyoruzVe inter-toto kupasında yer alacağız
Tebrikler Turgut abi.Sezonu çok güzel yerde bitirip avrupa kupalarına katılmışsın.İnter-Toto kupasından UEFA'ya kalırsın inşallah..
TebrikLer Cok GuzeL İnter Toto'Dan UEFA'Ya gideceğine Eminim !
Tebrikler Turgut Abi.inter-toto kupasında sana ve Samsun'a başarılar.
Yılın En İyi Yabancı Oyuncusu ; İbrahima Yatara (Samsunspor)
Yılın En iyi Oyuncusu ; Gökhan Ünal (Kayserispor)
Yılın En iyi Genç Oyuncusu ; Sercan Yıldırım (Samsunspor)
Yılın En iyi Teknik Drektörü ; Junior TurquT (Samsunspor)
En Golcü Oyuncu ; Gökhan Ünal 30 goL
En Çok Asist ; Yatara 17 Asist
En Çok Maçın Adamı ; Bobo 11 Kez
En Çok Gol Atan Takım ; Samsunspor (90)
En Çok Gol Yiyen Takım ; Malatyaspor (72)
Diğer Gelişmeler ile en kısa zamanda karşınızdayım
Bekle bizi AvrupaKısada sürse Avrupa macerası yanındayız ama Uefaya kalırsan o zaman hep yanındayız
![]()
Teşşekkürler beyfendiYaptığımız transferler ile Avrupa macerasını uzun sürdürmeye çalışacağız (:
Kimleri aldınki bu kadar iddalısın![]()
Göreceğiz bakalım![]()
tebrikler uefa ya gidersin insallah son hafta büyüksehir i yenseydin direk uefa ya gidecek miydin yoksa bişey degişmeyecek miydi![]()
TariboWest
Giresun düşmüştür kesin Turgut
Bu arada süper sezon geçirdin.Kadronu koru ve 1-2 kaliteli takviye yap.Sakın yenileme kadroyu baştan aşşağıya![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
tebrikler abi inter-toto dan uefya çıkarsın artık
Eeee hadi bekliyoruz![]()