Başarılar arkadaşım.Şuan bende Tottenham ile oynuyorum ilk seneyi bitirdim Premier Lig ve UEFA'yı kazandım.FA Cup'ta finalde Arsenal'e kaybettim.Elinde çok iyi bir kadro var..
Kalede Robinson çok güvenilir yedek kaleciye gerek bile duymazsın sezon boyunca.Defansta sakatlıklar nedeniyle sorun oluyor ligin ilk yarısında.Ledley King 6 ay sakat başlıyor, Woodgate'de 2 aydı sanırım.Oraya Yobo'yu aldım ben gayet iyi götürdü.Zaten Woodgate dönünce savunma geçit vermiyor rakiplere.Solda zaten Bale ve Gilberto var ikiside çok iyi.Sağda ise sıkıntı çekebilirsin, Hutton bazen aptalca hareketler yapabiliyor ve kritik yerlerde top kaybediyor.Ortasahaya takviye yapmanı öneririm.Lennon'ında 2-3 ay gibi bir sakatlığı oluyor ben Malbranque ile zorda olsa idare etmeye çalıştım orayı.Arshavin'i de transferin son gününde kadroya kattım çok verim aldım kendisinden.Takımda oyun kurucu olarak Jenas var ama yetersiz.Vaart'ı 15 milyon € alırsan yılın transferini yapmış olursun.Birçok maçı tek başına kurtarabiliyor özellikle cezasahası dışından süpriz vuruşlarla çok gol atıyor.Forvette ise Berbatov-Keane-Bent var.Berbatov zaten tartışmasız oyunun en iyi forvetlerinden biri.Keane'in ise devamlılığı yok.Bent'e pek şans vermedim ben ilk sezonda.İlk sezon ben kiralamadım ama Bojan'ı kiralayabilirsin istersen..
Bunların dışında söyleyebileceğim bişey yok.Taraftarın ve yönetim fazlasıyla arkanda.Kendi sahanda özellikle Chelsea-Arsenal gibi devleri yenmeye bak gerisi gelir zaten..
Kariyerini takip edicem sürekli.Tavsiyelde de bulunurum..