Quote Originally Posted by tibet View Post
Başarılar inş uzun soluklu bi kariyer olur
Teşekkürler... İnşallah...

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
Başarılar arkadaşım.Şuan bende Tottenham ile oynuyorum ilk seneyi bitirdim Premier Lig ve UEFA'yı kazandım.FA Cup'ta finalde Arsenal'e kaybettim.Elinde çok iyi bir kadro var..

Kalede Robinson çok güvenilir yedek kaleciye gerek bile duymazsın sezon boyunca.Defansta sakatlıklar nedeniyle sorun oluyor ligin ilk yarısında.Ledley King 6 ay sakat başlıyor, Woodgate'de 2 aydı sanırım.Oraya Yobo'yu aldım ben gayet iyi götürdü.Zaten Woodgate dönünce savunma geçit vermiyor rakiplere.Solda zaten Bale ve Gilberto var ikiside çok iyi.Sağda ise sıkıntı çekebilirsin, Hutton bazen aptalca hareketler yapabiliyor ve kritik yerlerde top kaybediyor.Ortasahaya takviye yapmanı öneririm.Lennon'ında 2-3 ay gibi bir sakatlığı oluyor ben Malbranque ile zorda olsa idare etmeye çalıştım orayı.Arshavin'i de transferin son gününde kadroya kattım çok verim aldım kendisinden.Takımda oyun kurucu olarak Jenas var ama yetersiz.Vaart'ı 15 milyon € alırsan yılın transferini yapmış olursun.Birçok maçı tek başına kurtarabiliyor özellikle cezasahası dışından süpriz vuruşlarla çok gol atıyor.Forvette ise Berbatov-Keane-Bent var.Berbatov zaten tartışmasız oyunun en iyi forvetlerinden biri.Keane'in ise devamlılığı yok.Bent'e pek şans vermedim ben ilk sezonda.İlk sezon ben kiralamadım ama Bojan'ı kiralayabilirsin istersen..

Bunların dışında söyleyebileceğim bişey yok.Taraftarın ve yönetim fazlasıyla arkanda.Kendi sahanda özellikle Chelsea-Arsenal gibi devleri yenmeye bak gerisi gelir zaten..

Kariyerini takip edicem sürekli.Tavsiyelde de bulunurum..
Tavsiyeler için teşekkürler.
Forvete ihtiyacım olmayacağını düşündüğüm için Bojan'ı kiralamaya gitmedim.
Sağ bekte de Chimbonda'yı oynatmayı düşünüyorum.
Vaart'ı almak istedim. Ama gelmek istemedi.
Takipte ol...

Quote Originally Posted by Pazzini_06 View Post
Taraftarlara bakınca ürktüm ben
Bu yüzden White Hart Lane mezar olacak rakiplere...

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
İngilterenin Soğuk Havasından dem vuran bir giriş olmuş inşallah futbolunla dahada ısıtırsın londrayı Başarılar Dilerim fm 2009 update ile oynasan kesin şampiyon oldun derdim ama bence Şampiyonlar Ligine gitmeye bak ilk sezon
İnşallah. Yok 8.02 ile oynuyorum... Bakalım, benim de hedefim ilk 4. Şampiyonluk çok zor. Çünkü ilk sezonda iyi oynayamam genelde.

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
eLinde süper bir kadro var birkaç güzeL transferLe kusursuz yapabiLirsin başarıLar.
Teşekkürler. Bi transfer ipucu vereyim. Senin hiç sevmediğin, kariyerlerinde her alanı eleştirdiğin adamı aldım.

Quote Originally Posted by JoseLeandroUgur View Post
orta sahaya bir iki takviye ve birde sağ kanat oyuncusu alırsan bu sene seni kimse tutamaz başaraılar
Teşekkürler...

Takipte olun...

Hazırlık kampı ve transfer haberleri birazdan...

Bizden ayrılmayın...