Bende
C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008\cache
diye bir adres bulunmuyor.
Benim önceden başka bilgisayarım vardı o bozuldu ama kasasındaki bilgileri bi aletin içine koyduk (aletin genel adını bilmiyorum) USB ile bilgisayara basıp işlerimi ordan yapıyorum. şuanda babamın bilgisayarını kullandığımdan babamda kendi bilgisayarına oyun yüklenmesini istemiyor. Bende benim bu USB ile bağlanan aletin içine attım yani C: değilde F: in içine attım. Ve F: için içindede böyle bir (C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008\cache) adres yok
Edit : olayı yanlış anlamışım ve doğrusunu görünce büyük bir hıııı çektimBen ordaki kullanıcı adını oyundaki kullanıcı adı zannetmişim ama meğer bilgisayardaki kullanıcı adıymış
şuanda hiçbir sorun yok .

) USB ile bilgisayara basıp işlerimi ordan yapıyorum. şuanda babamın bilgisayarını kullandığımdan babamda kendi bilgisayarına oyun yüklenmesini istemiyor. Bende benim bu USB ile bağlanan aletin içine attım yani C: değilde F: in içine attım. Ve F: için içindede böyle bir (C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2008\cache) adres yok
Ben ordaki kullanıcı adını oyundaki kullanıcı adı zannetmişim ama meğer bilgisayardaki kullanıcı adıymış
Alıntılı Yanıtla