Sayfa 27 / 29 İlkİlk ... 172526272829 SonSon
781 ile 810 arası toplam 860 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yahu ben anlamıyorum en etkili oyunculara sahip olduğumuz bölgeyi bazı arkadaşlar beğenmiyor.

Bobo gibi elimizde çok yetenekli bir adam var.Yıllardır hep Avrupa takımlarının Arjantin'den,Brezilya'dan gençleri ucuza alıp çok pahalı bir fiyata satmasına gıpta ile bakarken Beşiktaş bu transferlerden birisini yapıp Bobo'yu aldı.Yani hep dediğimiz şeyi gerçekleştirdi; "Türk takımları neden böyle transferler yapmıyor?" Geçen sezonun ilk yarısında attığı gollerle bizi taşıdı ama ligin 2.yarısında yaşadığı sakatlıklar,formsuzluk ve aldığı cezadan dolayı ilk yarıdaki kadar yararlı olamadı.Onun yokluğunu Holosko ile Nobre bir nebze kapattılar Allah'tan..

Sonra Holosko var.Geçen sezon gol krallığında 2.sırada tamamladı Semih'in ardında.Manisa'dan alındığında küçük takım topçusu Beşiktaş'ta yapamaz dendi ama o yapılan yorumların aksine harika bir performans sergiledi.Liderliği ele geçirdiğimiz Galatasaray maçındaki performansı onun için ödenen parayı karşılardı.Hücum hattımıza canlılık getirdi.Hep 1 farkla kazanıyoruz diye eleştirildiğimiz dönemde farklı galibiyetler almamızda önemli rol üstlendi.Ayrıca Nobre'ninde canlanmasını sağladı..

Nobre dediğimiz adam kaç senedir Türkiye'de oynuyor.Bayağı tecrübeli bir oyuncu.İleride yaptığı presi bugün rakiplerimizin hangi forveti yapıyor Allah aşkına? Ayrıca çok fırsatçı.Golü kokluyor adeta.Geçtiğimiz 2 sezonda hep sezonun 2. yarılarında açılmaya başlıyordu ama bence bu sezon iyi performansını genele yayacak..

Sonra arkada bekleyen 2 tane genç santraforumuz var.Birisi Batuhan diğeri Can Erdem.2 side yetenekli oyuncular.Batuhan daha çok öne çıkıyor.Çünkü ondan çok şey bekleniyor.O hem Beşiktaş'ımın hemde Milli takımımızın geleceği..

Daha nesini beğenmiyorsunuz anlamıyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Osasuna Toraman için geliyor!..

Takım arkadaşı İbrahim Üzülmez ile yaşadığı kavganın ardından Beşiktaş Kulübü tarafından kadro dışı bırakılıp satış listesine konulan İbrahim Toraman'a, İspanya'nın Osasuna kulübü talip oldu.

İbrahim Toraman'ın menajeri Ahmet Bulut, yaptığı açıklamada, İspanya Birinci Ligi'nde (La Liga) mücadele eden Osasuna'nın, İbrahim Toraman'ı kadrosuna katmak istediğini belirterek, "Osasuna, İbrahim'i transfer etmek istiyor. Bonservisi için görüşmeler yapmak üzere önümüzdeki hafta İstanbul'a gelecekler" dedi.

İbrahim Toraman'ın Beşiktaş ile 2 yıllık sözleşmesi bulunduğunu kaydeden menajer Bulut, "Kendisi aslında Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyordu. Ancak şu anda kulübün kararları doğrultusunda yönünü belirleyecek. Osasuna da kendisine talip oldu. Gelecek hafta yapılacak görüşmeler sonunda anlaşma sağlanabilirse İbrahim Toraman gelecek sezon Osasuna forması giyebilir" diye konuştu.

DEMİRÖREN'DEN AF DİLEDİ!

Öte yandan LİG TV'den Atakan Kurt'un verdiği habere göre bu sabah İbrahim Toraman Yıldırım Demirören'in Şişhane'deki ofisine gitti. Demirören'den af dileyen ve futbolu Beşiktaş'ta bırakmak istediğini söyleyen İbrahim Toraman'a başkan "Olay biraz soğumalı. Benim kararım değil, yönetimin kararı önemli" dedi.

"AYRILMAYI İSTEMİYORUM"

Beşiktaş'tan ayrılmayı istemediğini belirten deneyimli futbolcu, "Olmaması gereken, üzücü bir olay yaşandı. Bundan dolayı çok üzgünüm. Böyle bir olay yüzünden Beşiktaş'tan ayrılmak istemiyorum. Burası benim yuvam ve burada kalmak istiyorum" diye konuştu.

Menajerinin, İspanya'nın Osasuna kulübünden bir transfer teklifi geldiği yönünde kendisini bilgilendirdiğini kaydeden İbrahim, "Ben Beşiktaş'ta kalmaktan yanayım" dedi.

Bunun yanı sıra İbrahim Toraman'ın yarın BJK Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezi'nde konuyla ilgili basın toplantısı yapacağı açıklandı.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Kalması gerek Tori'nin..

4. Default

Allah icin su takima bi' sagbek alin yeter ya. Veya kaleci. Ama imkansiz, bu 2 mevkide hic isim gecmiyor. Tandogan'in ayagina muhtaciz bu sezon yine. Rustu'yu Hakan'i izleyip verem olacagiz yine.

Hayir amaclari ne anlamadim ki.

Gidip forvet almak su an yapilacak en buyuk aptallik olur. Turkiye'deki en alternatifi bol ve iyi forvet hattinin bizde oldugunu dusunuyorum ; Kezman'in gonderilecegini ongorerek. Su 2 mevki disinda transfere gerek yok.

Toraman iyi ki de gitti, ama keske Uzulmez ile degil Zan ile kavga etseydi yahu.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Sağ bek mi?Serdar Kurtuluş var ya.Tandoğan yedek olacakRüştü ve Hakan bizi bu sene idare eder.Hakan geçen seneki hatalarını tekrarlamazsa bence ilk 11'e girebilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

@gahanthegod

Bu dediğin 2 mevkiyede yabancı transferi yapmamız mümkün değil.Elimizdekilerden iyi yerli oyuncular biliyormusun bu 2 mevki için? Bence Serdar Kurtuluş ve Rüştü bu mevkide bizi rahat götürürler.Yedekleri Hakan Ve Ali Tandoğan'da yedek için iyi sayılırlar.
    So what?
    Saike

7. Default

Serdar bence sagbek icin cok agir. Gecen sene cok az oynadi zaten, oynadigi zamanlarda da kevgire dondu sag taraf. Tabii bunda o maclarda sag acik oynayan Ozkan ve Yozgatli'nin geriye donmemesinin de payi buyuk. Bana kalirsa onliberoda daha basarili kendisi ama halihazirda 2 tane onlibero var zaten takimda. Ayrica Serdar, Tigana doneminde onlibero oynarken her mac bacaga bacaga tekmeler yerken niyeyse Saglam doneminde sagbekte 10 mac oynayamadi toplam. Yarin sakatlanmayacagi ne malum? Serdar'a takriben 45 maclik bir maratonda guvenebilir miyiz?

Ali Tandogan? Yapmayin, sene sonunda kontrat biterken son 5 macta adam gibi oynuyor, gerisi kapris o adamin. Zaten yedekligi hazmedecek bir yapida oldugunu sanmiyorum.

Sagbek olarak ben acikcasi Abdurrahman'i dusunuyorum, Tandogan'dan iyi oldugu kesin. Serdar ile farkli tipte oyuncular, dolayisiyla farkli tipte maclarda rotasyon olusturabilirler ikisi.

Kaleci olarak cidden bu kadar rahat olunmasini anlamiyorum. Gecen sene CL'de yedigimiz hemen her golde kaleci hatalari bas aktordu. Ligte de keza oyle. Kaybettigimiz 3 derbinin 2'sinde kaleci hatalariyla kaybettik [hakem hatalarini bu postluk tenzih ediyorum]. En basit ornekler. Arada gume giden Ankaraspor, Belediye, Kasimpasa gibi maclari saymiyorum, kaleci hatalarinin yasandigi. Hazir Galatasaray de Sanctis'i getirmisken Aykut veya Orkun'u falan alsak [ki imkansiz oldugunu biliyorum] hic itiraz etmem, GS'den gelmis olmalarina ragmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tamam dediklerinde haklısın ama şartlar maalesef bu oyuncularla yetinmemizi gerektiriyor.Ayrıca Aykut ve Orkun'u isteyecek kadarda yetersiz değil bence kalecilerimiz.Galatasaray bu 2 oyuncuyu yetersiz görüp başka bir kaleci alırken bizim bu oyunculara tamah etmemiz zaten mevcut yönetimle beraber aşağılara düşen saygınlığımızı dahada düşürür..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence şuan Beşiktaş iyi bir takım..İyi de oynuyor.Bu kadro yeterli olacaktır.Ama Avrupa için yeterli olur mu orasını bilemiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Tamam dediklerinde haklısın ama şartlar maalesef bu oyuncularla yetinmemizi gerektiriyor.Ayrıca Aykut ve Orkun'u isteyecek kadarda yetersiz değil bence kalecilerimiz.Galatasaray bu 2 oyuncuyu yetersiz görüp başka bir kaleci alırken bizim bu oyunculara tamah etmemiz zaten mevcut yönetimle beraber aşağılara düşen saygınlığımızı dahada düşürür..
    yorumları takip ediyorum gercekten cok dogru yazılar yazıyorsun tebrikler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

BEŞİKTAŞ'TA ŞOK! SERIC YOLLANDI

Beşiktaş, yeni sezon öncesi Yunanistan'ın Panathinaikos takımından bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattığı Antony Seric'in sözleşmesi fesh etti.

Siyah Beyazlı kulüp bugün Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazı ile bu oyuncu ile karşılıklı olarak anlaşıldığını ve sözleşmesinin fesh edildiğini bildirdi. Haziran ayının ilk günlerinde Beşiktaş ile anlaşmaya varan ve imza parası olarak 200 bin Euro alan, yıllık ise 750 bin Euro garanti paraya mukavele imzalayan Hırvat futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme yapılmıştı. 200 bin Euro'luk imza parasını alan Seric'in 10 eşit taksit ile alacağı ilk yıllık 750 bin Euro'luk ücretinin ise bir kısmının ödeneceği öğrenildi.

Antony Seric, yabancı kontejanının dolu olmasından ötürü Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımı ile oynanacak olan UEFA Kupası 2. ön eleme turu maçının kadrosuna da alınmamıştı.

Seric'in gönderilmesindeki en büyük faktörlerden birinin geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Gordon Sciheldenfel'in gönderilememesi olduğu kaydedildi.

Son olarak Beşiktaş'ın Kocaelispor ile dün oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında forma giyen Seric, sabah yapılan antrenmanda da yer almıştı.

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Seric'in sözleşmesi Bjk yönetimi tarafından fesh edildi.Gerçekten son dakika şokudur heralde Bjk taraftarları için.

Seriç garibim neye uğradığını şaşırdı.
    Bjk yönetimide efsane icraatlarına bir yenisini daha ekledi

Beşiktaş bir sezon daha yeniden damgasını vurdu transfere.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gordon'u göndermek çok mu zor yahu?

UEFA'ya bildirilmemesinden belliydi zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

haber tam komedi ya.Beşiktaş yönetimi icraatlarına devam ediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yuh. Valla şok bi haber. Bu yılın en büyük fiyaskosu bu olur heralde.

Bizim FM'de yaptığımız gibi bonservissiz aldılar, beğenmeyip yolladılar Bari satıp para kazansalardı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Şaka gibi.Ne diyeceğimi bilemiyorum.Seric zaten alınması hataydı, gönderilmesine üzülmedim ama Gordon'u gönderemedikleri için yolladılarsa ayıptır.Gordon'u yollayamassak, elimizde kalırsa bu başka bir olay olur.Neyse ya hayırlısı..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    haber tam komedi ya.Beşiktaş yönetimi icraatlarına devam ediyor.
    Hakkaten tam komedi Beşiktaş yönetimi kadar berbat bir yönetim yoktur herhalde dünyada

Seriç'i hem Yunan taraftarların hem de Türk medyasının onca eleştirisine rağmen transfer ediyorsun, daha sonra oyuncunun arkasına durup öve öve bitiremiyorsun, şimdi de bir resmi maç bile oynatmadan 3 yıllık mukavele yaptığın adamı sezon başlamadan yolluyorsun. Hakkaten tam komedi Beşiktaş'ın maddi zararı 600 ile 1 milyon Euro arasında oldu Seriç'ten, hem de hiç oynatmadan, para çöpe atıldı. Prestij kaybı daha da beter, bu olaydan sonra Beşiktaş'a bir futbolcu gelmekte bir kez daha düşünür, çünkü oynamadan sözleşmesinin feshedilme ihtimali var

Bir de işin komik yanı, Gordon Schildenfeld gibi rezalet bir transfer yapıldı 2 milyon Euro çöpe atıldı, gönderildi dendi ama meğer gönderilememiş. Gönderemedin madem tam olarak, neden yabancı futbolcu transfer ediyorsun ki? Beşiktaş yönetimi son yıllarda yaptığı transferlerle hem para hem de prestij kaybına uğradı ciddi anlamda.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Durmak Yok Yola Devam..Bjk yönetimi gene harikalar yarıtıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Dalga geçen F.Bahçe'li ve G.Saray'lı arkadaşlara kızamıyorum bile...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kartal'da Seric muamması

Beşiktaş'ta bu sezon kadroya katılan Hırvat savunma oyuncusu Anthony Seric'in sözleşmesinin feshedildiği haberleri ortalığı karıştırırken, Beşiktaş, Seric'in sözleşmesinin feshedildiği haberlerine sert yanıt verdi...

Habertürk'e konuşan Sinan Engin ve Kenan Öner, Hırvat futbolcu Seric'in takımın oyuncusu olduğunu belirtti ve Seric'in Beşiktaş ile yola devam ettiğini ifade etti. Sinan Engin yabancı oyuncu sıkıntısı sebebiyle UEFA'da oynanacak ilk maçlarda Seric'in UEFA listesine eklenmediğini belirtirken Seric'in takımda olduğunu ve antrenmanlarına da çıktığını söyledi.
    Kenan Öner de yaptığı açıklamada Seric'in Beşiktaş'ın futbolcusu olduğunu ifade ederken, "Seric'in sözleşmesi feshedildi haberi yalandır" dedi.

Seric Schildenfeld kurbanı!
    Beşiktaş, Gordon Schildenfeld'i gönderememesi nedeniyle, 6+2 yabancı kontenjanına takıldı ve yeni transferi Anthony Seric'in sözleşmesini feshetti.

Beşiktaş, yeni sezon öncesi Yunanistan'ın Panathinaikos takımından bonservis bedeli olmadan kadrosuna kattığı Anthony Seric'in sözleşmesini feshetti.

Siyah-beyazlı kulüp Türkiye Futbol Federasyonu'na gönderdiği yazı ile bu oyuncu ile karşılıklı olarak anlaşıldığını ve sözleşmesinin fesh edildiğini bildirdi.

Beşiktaş'tan imza parası olarak 200 bin Euro alan, yıllık ise 750 bin Euro garanti paraya mukavele imzalayan Hırvat futbolcu ile 1 yılı opsiyonlu üç yıllık sözleşme yapılmıştı. 200 bin Euro'luk imza parasını alan Seric'in, 10 eşit taksit ile alacağı ilk yıllık 750 bin Euro'luk ücretinin ise bir kısmının ödeneceği öğrenildi.

Antony Seric, yabancı kontejanının dolu olmasından ötürü Bosna Hersek'in Siroki Brijeg takımı ile oynanacak olan UEFA Kupası 2. ön eleme turu maçının kadrosuna da alınmamıştı.

Seric'in gönderilmesine, geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer edilen Gordon Sciheldenfel'in gönderilememesi neden olduğu kaydedildi.

Son olarak Beşiktaş'ın Kocaelispor ile oynadığı hazırlık maçının ikinci yarısında forma giyen Seric, sabah yapılan antrenmanda da yer almıştı.

NTV Spor

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bjk yönetimi yine yapıyor yapacağını..adam maç oynamadan 200 bin euro almış..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Seric'i Anadolu Kulüplerinden biri alabilir belki.

400-500bin€ havaya gitti.
    Seric'i yollayana kadar, Gordon'u yollamanın bir yolunu arasalardı keşke. En azından Seric'ten faydalanabilirsin. Gordon bu saatten sonra takıma hiç bir şey katamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Sonra da kimse gelmek istemiyo diyolar.. Bu BJK yönetiminin kaçıncı hatası ben sayamıyorum..

Herhalde bu haberler beraber İ.Üzülmezin de affedildiği açıklanır birazdan.. Böyle takım yönetilmez.. Bu takım amatör değil.. Ancak maalesef yönetimi amatör..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Komik olan şey bende FM'de beğenmedim ve sezon başlamadan Seriç'i yollamıştım

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş yönetimine söyleyecek söz bulamıyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu yönetim tam komedi.Beşiktaş'ı gülümsenicek duruma düşürüyorlar yazık gerçekden.Türkiyenin büyük klüpleriden birisi böyle bir yönetime bırakılmamalı

Del Piero_10 Misafir

Yine skandal.Amatör küme takımının yönetimi yapmaz bunu,yaparsa da görevde durmaz.

Sayfa 27 / 29 İlkİlk ... 172526272829 SonSon

Mesaj Yetkileri