şimdi karar verme top oyuncunun ayağındayken en akılcı kararı vermesi oluyor ee sen boş kaleye şut atacağına dönüp pas atarsan karar vermen kötü olur arapası atacağına dribling yaparsan karar vermen çok kötüdür yani
2. olarak (açıklamalı gideyim bu konularda) composure neden düşük composure heyecanına çok yenik düştüğü ve gol pozisyonlarında ayağına çok top dolaştırdığı için düşük. ilginç bir şey söyleyeceğim sakaryaspor geçen sene en can alıcı noktada 5-6 maç kazanamadı bu kazanamadığı maçlarda cangelenin kaçırdığı %100 lük belki 15-20 tane pozisyon var eğer cangele daha komple bir adam olsa belki sakarya bu kadar kolay düşmeyecekti en azından düşmeme mücadelesi verebilecekti
3. olarak erman toroğlu cangeleyi benim kadar izlediyse bırakırım bu işi
4. olarak gücü neden kötü staminası neden kötü gücü kötü çünkü çok kolay dağılıyor ikili mücadelelerde hatırlarsınız türkiye kupası finalinde yine ne goller kaçırmıştı. ayakta kalamadığı için. dayanıklılığı da yetersiz belli bi noktadan sonra dili sarkmaya başlıyor anlıyorsunuz yani bittiğini
5. olarak off the ball neden düşük çünkü adam resmen ceza sahasına girmiyor hareketlenmiyor yani o bölgeye
(ppm olarak topu ayağına bekler verilmeli) defans arkasına sarkmıyor boşa kaçmıyor (ppm olarak top almak için gerilere kadar gelir eklenmeli)
6. olarak consantrasyon neden düşük çünkü saha içinde kayboluyor belki 20-30 dakika nerde bu cangele dediğiniz oluyor
7. olarak ben olsam aml amc amr den başka hiç bir mevkii de oynatmam st de ancak skor olarak öndeysem oynatırım.
agüero kardeşim kızma bana benim bakış açımda böyle benim objektifliğimde böyle kayseri düşmanı falan değilim yani hatta sempati duyduğum takımlardandır. tarafsızlığımdan şüphen olmasın iyi yönleride var onlarıda sivriltiyoruz elbet