1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: La Liga' da Türk Rüzgarı!

Threaded View

Akşam Yemeği:
    Akşam yemeğinde Matias Fernandez bir şarkı mırıldandı.
    "Rambla pa'qui Rambla pa'lla
    Esa la Rumba de Barcelona
    Rambla pa'qui Rambla pa'lla
    Esa la Rumba de Barcelona" diye bir şarkıydı. Ben de oyuncuyla özel olarak konuşmak istedim.
    Ben: Olum niye bu şarkıyı söylüyon. Yöneticiler var ya. Sen benim en iyi 3. adamımsın bi daha duymiyim. Yoksa ALNINI KARIŞLARIM.
    M.F.: Sanane hocam. Barcelona istiyo beni oraya gidecem. Artık Barcelona'lıyım.
    Ben: Gonuşma lan. Böhöhöhöy. Olum Barcelona senin gibi adamı n'apsın. Daha top süremiyon. (Tıraşşş.) Hem senin mevkiinde R10 var.
    M.F.:
    Hocam o zaman her maçtan önce niye yalakalık yapıyon, "Hadi koçum bu maçta 50 metre top sür, gol atarsın." diye? Hem R10 Milan'a gitçek yakında.

Ben:
    Olum hesap mı soruyon sen benden? Sana hesap vercek biri varsa o ben değilim. Hem sen kahin misin R10'un Milan'a gitçeğini nerden biliyon?
    M.F: Ühüü,ühüüü,ühüüü!!!! Bööğğğğğğğğğğğğğğğ!
    Ben: Tamam bebek gibi sızlama gel buraya.
    Ve bu özel konuşmadan sonra Matias Fernandez bavulunu topladı gitmek istedi ama rüşvet öhö öhö bayramlık parasını verince vazgeçti. O gün bayramdı da. Zafer Bayramı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by TuTh View Post
    başarılar dilerim taktiğini görmek istiyorum
    Taktiğim her maç değişiyor kardeş. Çünkü sabit bir taktikte rakip taktiği iyi analiz edip bize karşı üstünlük sağlayabilir. Ama genelde 4 defans ve 2 forvetle oynarım. Orta sahada oynamalar yaparım. Ama çook kolay olduğunu düşündüğüm maçlarda. Fazla ortasaha ve fazla forvetle oynarım. Mesela 3-4-3 gibi. Kendi sahamda, 4-4-2 taktiğiyle oynarım. Deplasmanda, 4-4-1-1 oynarım. Sonra kısa pas, yavaş tempo oynatırım. Çünkü oyun felsefem iyi paslaşmak, çalım ve şut. Top kapma derecesini normal yaparım. Zaman geçirmeyi nadiren yaparım. Çünkü zaman her zaman en iyi şekilde kullanılmalıdır.(Büyük rakipler hariç. )
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Diyaloglar Güzel Transferleri Merak Ediyoruz
    Saol. Transferler birazdan sizlerle.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by hekozja View Post
    Hocam tartıyı benden önce çıkanlar gevşetti ben kırdım hehehe. koptum burda.transferleri bekliyoruz
    Bu Cygan'ı nabacam ben ya?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by semhfenerbahce View Post
    başarıLar diyologLar cok güzeL transferLeri merak ediyorum uzun soLukLu oLur inşAllah ....
    Kardeş emin ol uzun soluklu.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Başarılar...Nihat oyunda harika gerçekten oynatsan coşuyor satsan zengin ediyor
    Oynatçam ben onu, bizde emekli etçem. Rüşvet öhö öhö. Biz onla ölümüne qanqayızzz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Çook değişik transferler yapçam çook.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    [URL="http://www.fmscreenshots.com/"]
    Nicklas Bendtner Villareal'e mi?
    Arsenal'in genç pivotu her an kiralık 1 yıllığına Villareal'e gelebilir. Arsenal şimdilik olumsuz yanıt vermedi. Gelişmele EUROSPORT'da sizlerle. İşte pivot santrafor:

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ARKADAŞLAR MAÇLARI TEK TEK KONUŞMALARIYLA VERİYİM Mİ?
    Last edited by akhilleus17 : 09.Ağustos.2008 at 01:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri