Originally Posted by
kaanali
Aha..Demek ki Atakan 10 falan yedi bir takımdan..

Originally Posted by
Corpus
Siz ne komik şeysiniz öyle...
Ben ve fark yemek... İki ayrı kutup. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bale Döndü!
Tatilini tamamlayan, iyice dinlenen ve bale yapmayı öğrenen Bale takımla çalışmalara katıldı...

Sipörs Haber Ajansı
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BPL 16. Hafta
Maç Öncesi... Soyunma Odası:
A.G.: Bu maçın önemi bizim açımızdan çok büyük. Eğer yenilirsek Everton önümüze geçer, Şampiyonlar Ligi yarışından koparız ve o kel başkan fırça kayar... vs... vs...
Berbatov: haaa..... pışşşuuşşşş.... (Horlama Efekti
)
A.G.: Oha! O ne lan, uçak mı geçiyo!!
Jenas: Yok hocam Berbatov horluyor...
A.G.: Yuha...
Haydi beyler altta kalanın canı çıksın. Berbatov altta kalcak tabii. Hurra!!!!
Tüm Takım: Hurra!!!!!
A.G.: Şuraya bak takım takım değil, buffalo sürüsü.. Şşş... Hooop.... Koparmasana oğlum çocuğun bacağını...
Barnetta: Aaaağğğhhhh!!!! Bacaaaaağğaaaam!!!
A.G.: Şş.... Bırakın Berbatov'u... O uyandı... Tutun Samba'yı yoksa BArnetta'nın futbol hayatı bitecek...
Barnetta: Ühhü, ühüü...
Samba: Hiiyyyaaa!!!
A.G.: Burda birbiriniz yiyeceğinize gidin Everon'u yiyin... Haydi koçlarım... In.. In... ınn....
Everton 1-1 Tottenham
Maç Sonu... Soyunma Odası:
Takım: Olleeeyy... Oley oley oleeeyyy... Şampiyonnnn... Totnıııımmmm...
A.G.: Ne oluyor la.... Yenemedik ne şampiyonu???
Solari: Aa... Pardon hocam replikler karıştı...
Mathieu: Ama hocam berabere kalınca nasıl bir şey yapacağız?
A.G.: Manda gibi oturup, düşünüyormuş gibi duracaksın...
Samba: Böyle mi hocam?
A.G.: Aynen Samba... Aferim... Sende de ne yetenek varmış. Her hayvanı taklit edebiliyorsun...
Samba: Teveccühünüz hocam...
Carling Cup Çeyrek Final
A.G.: Bu maçı alacağız başka yolu yok!!!
Tüm Takım: Hurraaa!!!!!!
Tottenham 2-1 Newcastle
Maç Sonu... Soyunma Odasına Giderken:
A.G.: Emre senin bana garezin mi var oğlum? Boş geçmiyorsun...
Emre: Sen gelmeden önce İNgiltere'de en çok tanınan Türk bendim. Ama sen geldikten sonra tahtımı elimden aldın. Ühhü ühü...
A.G.: Gonuşhma Lahyn!!! Heralde en önemli Türk ben olacağım...
Carling Cup Yarı Finalde Rakibimiz Man City Oldu...
Muh: Sir, Çeyrek finali iyi bir oyunla geçtiniz... Man City ile eşleştiniz yarı finalde. Ne düşünüyorsunuz?
A.G.: Hep ben düşünüyorum... Sen benim yerimde olsan ne düşünürdün?
Muh: Hönk!
A.G.: Ya.. Görüyorsunuz sayın seyirciler... Muhabirlerimizin düşünce özürlü olduğu burada bir kez daha kanıtlanmıştır. Buradan İngiliz halkına sesleniyorum... Erken yatın, erken kalıkın. İki yumurtayı sütle çırpın. Kızarmış ekmek,biraz da peynir...
Malbranque Everton'da...
Takımımızın Orta Saha oyuncusu Steed, 7.250.000 $'a Everton'a transfer olmuştur.

Kendisi düzenli bir şekilde oynamıyordu, yedek kulübesinde oturuyordu ve bundan rahatsızdı. Wijnaldum'un alınmasıyla Sir O'na kapıyı gösterdi. Palermo ve Everton oyuncuya talip oldu. Ama oyuncumuz Everton'un sözleşmesini kabul etti.
Transferi borsaya duyurduk... Sipörs Haber Ajansı
BPL 17. Hafta
Takım: Samba gol, gol gol... Samba gol gol gol...
Berbatov: Allah'tan şu herif gaza gelip gol atıyor da biz de façayı kurtarıyoruz... Neyse ben rekoruma devam edebilirim..
Tottenham 1-0 Fulham
Bu maçta "gol nasıl kaçırılır, en güzel gol kaçırma yolları nelerdir?" onun dersini verdik resmen. Takımımı bu kadar öküz olmalrından dolayı tebrik ediyorum.
Gazla çalışan oyuncumuz Samba'ya da minnetlerimi iletiyorum.
Tottenham Daily News
Teşekkürler Gunners!
Londra derbisinde Chelsea deplasmanında 5-1 yenilen takımımızdan Kötüsü de varmış.
The Gunners Stamford Bridge'den 5-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Kendilerine bizim utancımızı örttüğü için çok teşekkür ediyoruz. Teşekkürler Gunners!
Rakip Empoli!
UEFA 1. Turda rakibimiz Empoli oldu. Tüm İngiliz basını kolay bir kur'a olduğunu ama takımımızın havaya girmemesi gerektiğini vurguladı.
Diğer Eşleşmeler Şöyle:
Rennes mi Ajax mı?
Eğer Spurs turu geçerse Rennes - Ajax maçının galibiyle oynayacak...
BPL 18. Hafta
A.G.: Bugün benim doğum günüm, hem sarhoşum hem yastayım, bir bar taburesi üstünde...
Chimbonda: Aa... Hocam doğum gününüz mü?
A.G.: Evet Pascal... Çıkın ve Manchester'i benim için yenin... Haydi aslanlarım. Göreyim sizi...
Tüm Takım: Sir için!!!
Tottenham 4-1 Man Utd
Maç Sonu... Soyunma Odası:
A.G.: Ne diyeceğimi bilemiyorum... Belki berabere kalırsınız, bir ihtimal yenersiniz demiştim de... Bu aklımın köşesinden bile geçmezdi...
Şaşırdım!
Arshavin: Yaa... Hocam ne sandızınız...
A.G.: Madem gol atabiliyorsunuz, neden her maç beni fıtık ediyorsunuz?
Madem öyle bundan sonra her gün benim doğum günüm...
İlk yarıdaki son maçımızı Arsenal'le oynayacağız. Bu galibiyetle rakibimize gözdağı verdik. Arsenal'i yenip, ilk yarıyı güzel kapatmak istiyoruz...
Takip etmeye devam edin..
Takip eden etmeyen Yorum yazan yazmayan
Herkese çok teşekkürler...