Originally Posted by
Pazzini_06
Güzel gidiyorsun böyle devam 
Eyvallah.
Aynen devam.... 
Top yuvarlaktır... Futbolda acıma yoktur... 

Originally Posted by
musti83
repliklerini çok beğendim
gerçekten iyi bir sezon geçirirsin
Şampiyon Totnım
Replikleri Karıştırmadım Korkmayın,
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
aa Samba defansmış yeni gördüm ilk mesajı
şaşırdım

ne gol atan bişiymiş o
Samba öyle... Kornerlerde bir giriyor ceza sahasına dağıtıyor ortalığı... Herkes yerde top içerde. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BPL 19. Hafta
Maç Öncesi... Soyunma Odası:
A.G.: Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Taraftar ve yönetim Arsenal deplasmanında sizden sürpriz bekliyor.. Haydi beyler...
Keane: Hocam biz yüzücü müyüz? Koştuk koştuk kaleye vardık desek daha mantıklı olurdu... Puhhhahahahaaa.....
A.G.: Iyyy.... Espritüel şey... Yürü yedek kulübesine. Oynamıyorsun...
Keane: Zaten yedeğim.
A.G.: Suussss!! Benimle laf yarışına girme. 5. yedeksin o zaman!!!
Arsenal 1-1 Tottenham
Maç Sonu... Soyunma Odası:
Keane: Pışşşıııkk... Naaaber.... Oynatmazsın ama zorla girer de golümü de atar da şovumu da yaparım...

A.G.: Dua et Berbatov sakatlandı... Yoksa o formanın yüzünü şşşşlllllaaaaaaaakssssss (el hareketi efekti
) görürdün...
BPL 1. Yarı Puan Durumu:

ManU 5 puan farkla zirveye oturdu. Yediği 9 golün 4'ünü biz attık.

2,3,4,5 ve 6. sıradaki başa baş mücadele veriyor.
Ligin en çok gol atan 2. takımıyız. Ama bulunduğumuz konuma göre çok gol yedik. En azından bi 5-6 gol az yememiz lazımdı.
Lige kötü başladık. Ama sonra toparlandık. 2. yarı daha da iyi olup İlk 3e gürmek istiyoruz. ManU'ı zirvede rahatsız etmek öncelikli hedefimiz. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
King Döndü!
6 aylık sakatlığın ardından kaptan Ledley King sahalara döndü. Hayırlı olsun.

Böylece defanstaki savaş iyice kızıştı. Woodgate, Samba, Kaboul üçlüsüne King de katılınca forma savaşı iyice kızıştı.
Şimdilik bu kadar...
Bizden ayrılmayın...
Yorum yapmak bir dakika,
poggerpohl ile Tottenham'ı izlemek: Paha Biçilemez!
Yorumlarınızı esirgemeyin, mezara mı götürceksiniz yorumlarınızı...