1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Oktay son kez sahada

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Oktay'ın milli takımda Belçika'ya 7 kişiyi çalımlayarak attığı gol, jeneriklerde uzun süre yer almıştı.

Benim için her zaman en özeL oyuncu oLarak kaLıcak. Eğer biraz daha erken oLsaydı jübiLe maçı kesin gidicektim. Yukarı da yazan yerde ki gibi bir daha ne birisi goL atabiLir, ne de teşebbüs edebiLir.

Eğer iLeri de bir gün oğLum oLursa adını vermek istiyorum ona. O derece seviyorum yani
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

oktay benim açımdan özel bir futbolcuydu. belçikaya attıgı o malum golunde sonra, okula gogsumu gere gere gitmiştim. çunku o Beşitaslı oktaydı.
    fakat kendisi Besiktaslı oktay olarak anılmak istemediginden ötürü Fenerbahceli oktay olarak anılmayı kendisine yedirdi zamanında. takımdaki en yakın arkadası serdar'ın eşini ayartmasıda cabasıdir. bu hususlar benim bir zamanlar idolum olan oktayı gozumde bitiren husulardı.
    yani demem şudurki oktay'i ben ve bir çok Besiktaslı gozunde bitirmiş zaten. jubile maçına pek fazla ilgi olacagınıda sanmam. gidenlerin çogunluguda hasret kaldıkları Beşiktaş'ı gormek için gidecektir.

Mesaj Yetkileri