1 ile 30 arası toplam 221 sonuç

Konu: Buraları Yıkılıyo, Benden Yıkılıyo... | Tottenham |

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

FA Cup 3. Round
    Maç Öncesi... Soyunma Odası:
    A.G.: Biz 64 takım arasından ManU'yu çekmek gibi bir ameleik yapmış olabiliriz. Olsun... Kader... Her ne kadar kur'ada şanssız olsak da (O kur'ayı çekeni bi elime geçirirsem...) bu turu geçeceğinize inanıyorum... Haydi beyler...
    Samba: Katırlar???
    A.G.: Bu maçta yedeksin Samba... Woodgate ve King'i oynatmayı düşünüyorum..
    Samba: Ok!
    Woodgate: Ağlama değmez hayaaaat bu göz yaşlarına... Samba! Lay lay lay la la la lay...
    Tottenham 2-4 Man Utd

Maç Sonu... Soyunma Odası:
    Woodgate: Ühhhüü ühhüü... Ne yaptım ben ya...
    Samba: Ağlama değmez hayaaaat bu göz yaşlarına... Wuudgeyt! Lay lay lay la la la lay...
    Bi daha benden formayı alırsın.
    A.G.: Yedi, altı, beş tamaaam.. Dörde de katlanamam... Seni de bir daha, kesinlikle oynatmam...
    Oğlum Wudgeyt... Naaptın?
    Woodgate: Ühhü....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Boateng yine sakat!

Tottenham'a geldiğinden beri sakatlıklarla boğuşan Derek, yine saktlandı.
    Boateng sakatlığının hemen ardından Afrika Uluslar Kupası için Gana Kafilesine katılacak.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Carling Cup Yarı Final 1. Maç
    A.G.: Samba... Şanslısın, kaptın formayı yine...
    Woodgate: Hocam, ben?
    A.G.: Sen benim yanımda oturcaksın. İki laflarız hem.

Tottenham 2-1 Man City

A.G.: Tebrikler Berbatov. Artık eskisi gibi kaçırmıyorsun. Ne oldu? Başına daş neyin mi düştü?
    Berbatov: Hocam zaten kırılamaz bir rekor elde ettim. Daha uğraşmama gerek yok. Şimdi hedef Premier Lig'de gol kralı olmak...

Ponzio Tottenham'da!

Sezon sonu River Plate ile sözleşmesi bitecek oan Ponzio, Tottenham'la anlaştı. Oyuncu sezon sonu Tottenham'a katılacak. Transfer hakkında Sir şöyle konuştu: "Onu ihtiyacımız olduğu için almadık. Bu transferi ticaret maksatlı yaptık. Bedavaya alacağız. Ne kadar para kazırsak kârdır."

Sipörs Haber Ajansı
    BPL 22. Hafta

Tottenham 2-1 Blackburn

Dawson Sunderland'de!

Tottenham Yedekler takımında oynayan ve as kadroda oynamayan Dawson, Sunderland'e transfer oldu. Kulübümüz bu transferden 5.000.000. $ gelir elde etmiştir.

Daniel Fernandes Spurs!

Standard Liege'de oynayan 24 yaşındaki kaleci 2.800.000 $'a kulübümze katılmıştır.

Kaboul Sakatlandı!

Oyuncu 2 ay sahalardan uzak kalacak. Zaten pek oynamıyordu ama lafıl gelişi işte...

Gilberto da sakatlandı!

Gilberto 3 hafta yedek kulübesinden uzak kalacak...
    Sipörs Haber Ajansı
    BPL 23. Hafta
    A.G.: Bu maçta sizden galibiyet bekliyorum... Samba özellikle senden patlama bekliyorum... Yürü beygirim benim...
    Samba: Nihhhahahaha.....
    Derby 0-2 Tottenham

A.G.: Samba ne yaptın oğlum, neden sakatladın Arshavin'i...
    Arshavin: Aaaaaağğğğğğğhhhhhhh!!!!!.....
    Samba: Hocam, patladım!
    A.G.: Bi daha senden hiçbir şey istemiyorum Samba...

Spurs yenilmiyor...

Carling Cup Yarı Final 2. Maç
    A.G.: Bu maçla ilgili içimde kötü hisler var ama... Haydin hayırlısı gaarii...
    Samba: O kötü his benim gaz kaçağımdan dolayı olabilir mi hocam
    A.G.: Allah kahretmesin seni...
    Man City 1-1 Tottenham

Tüm Takım: Lay lay lay lay lay lay lay lay laaaaaaay haaaaa-aaaa Totnıııımm....
    Solari: Hocam bu sefer doğru replik... Siz de katılır mısınız?
    A.G.: Yok ben almayayım... Prensibim değil. Hayvanlarla o kadar içli dışlı olmuyorum...

Finaldeki Rakip Belli Oldu!

Finale kadar geldiğimiz için mutluyum. Buraya kadar gelmişken bu kupayı almak istiyorum. İşimiz zor ama hiçbir şey imkansız değil...

Devamı bu akşam...
    To be continued...

Last edited by poggerpohl : 12.Ağustos.2008 at 21:13

Mesaj Yetkileri