Kulübümüz, Cracovia K.rakow ile bağlantı kurmuştur.
Amaç İş izni alamayan oyuncuları bu kulübe kiralamak.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BPL 24. Hafta

Maç Sonu... Soyunma Odası:
Samba: Nihhaahahaha.... Bürrrssstt.... Yine hem defansta hem hücumda estim... Boltonlu oyuncular korkudan Reebok Stadium'u ReeBOK Stadium'a çevirdiler.
Woodgate: Çevirmemek elde mi... Şu tipe bak.. Bırak geceyi, gündüz rüyamda görsem korkarım.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BPL 25. Hafta
Maç Öncesi... Soyunma Odası:
A.G.: Løvenkrands bu maç senden güzel oyun bekliyorum... Hadi geçenki ilk maç diye bir şey demedim, aslında adını söyleymediğimden bir şey demedim ama çaktırma
, ama bu maçta patlaman gerek...
Løvenkrands: Elimden geleni yapacağım hocam...
Samba: Nihhhaaahaaa... Bürrssstt....
Løvenkrands: O ne lan?
Woodgate: Tanıştırayım... Takımımızın katırı Samba...
Tottenham 2-2 Aston Villa

Maç Sonu... Soyunma Odası:
A.G.: Tebrik ediyorum beyler... 2. Viduka faciası... Yine sonradan oyuna giren adam 2 gol attı. Sizi çok tebrik ediyorum... Samba... Nerde senin o katır hâlin? Carew karşısında bizim katır oldu kedi.
Samba: Aa....A-ama hocam...
Woodgate: Siz kusuruna bakmayın hocam... Şoka girdi zavallı. Böyle bir rakip beklemiyordu. Carew'i görünce söndü.
Løvenkrands: Ben ne ilginç bi takıma gelmişim ya...
Berbatov'a nazar değdi!
Bu maçın ardından Berbatov 3 hafta sakatlandı. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.
Jenas 2 hafta yok!

Sipörs Haber Ajansı
Kadronun son hâli:
Bizi takip etmeye devam edin...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Originally Posted by
garydelgadov
Çok merak ediyorum ben ManCnin başındayım CarLing Cupta hiç mücadeLe etmedim.Oynadığım turnuvaLar,Premier Lig,Fa cup ve League cup...
League Cup = Carling Cup