1 ile 30 arası toplam 221 sonuç

Konu: Buraları Yıkılıyo, Benden Yıkılıyo... | Tottenham |

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Kulübümüz, Cracovia K.rakow ile bağlantı kurmuştur.
    Amaç İş izni alamayan oyuncuları bu kulübe kiralamak.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BPL 24. Hafta

Maç Sonu... Soyunma Odası:
    Samba: Nihhaahahaha.... Bürrrssstt.... Yine hem defansta hem hücumda estim... Boltonlu oyuncular korkudan Reebok Stadium'u ReeBOK Stadium'a çevirdiler.
    Woodgate: Çevirmemek elde mi... Şu tipe bak.. Bırak geceyi, gündüz rüyamda görsem korkarım.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    BPL 25. Hafta

Maç Öncesi... Soyunma Odası:
    A.G.: Løvenkrands bu maç senden güzel oyun bekliyorum... Hadi geçenki ilk maç diye bir şey demedim, aslında adını söyleymediğimden bir şey demedim ama çaktırma , ama bu maçta patlaman gerek...
    Løvenkrands: Elimden geleni yapacağım hocam...
    Samba: Nihhhaaahaaa... Bürrssstt....
    Løvenkrands: O ne lan?
    Woodgate: Tanıştırayım... Takımımızın katırı Samba...
    Tottenham 2-2 Aston Villa

Maç Sonu... Soyunma Odası:
    A.G.: Tebrik ediyorum beyler... 2. Viduka faciası... Yine sonradan oyuna giren adam 2 gol attı. Sizi çok tebrik ediyorum... Samba... Nerde senin o katır hâlin? Carew karşısında bizim katır oldu kedi.
    Samba: Aa....A-ama hocam...
    Woodgate: Siz kusuruna bakmayın hocam... Şoka girdi zavallı. Böyle bir rakip beklemiyordu. Carew'i görünce söndü.
    Løvenkrands: Ben ne ilginç bi takıma gelmişim ya...

Berbatov'a nazar değdi!

Bu maçın ardından Berbatov 3 hafta sakatlandı. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.

Jenas 2 hafta yok!

Sipörs Haber Ajansı

Kadronun son hâli:

Bizi takip etmeye devam edin...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Çok merak ediyorum ben ManCnin başındayım CarLing Cupta hiç mücadeLe etmedim.Oynadığım turnuvaLar,Premier Lig,Fa cup ve League cup...
    League Cup = Carling Cup
    Last edited by poggerpohl : 13.Ağustos.2008 at 01:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri