Hikmet Karaman belirsizliği!..

Antalyaspor Hikmet Karaman ile yollarını ayırırken tecrübeli teknik adam Ligtv.com.tr'ye yaptığı açıklamada bu olaydan haberinin olmadığını söyledi. Ajanslardan geçen habere göre sezon başlamadan teknik direktör kıyımı kendini gösterdi. Antalyaspor, teknik direktör Hikmet Karaman ile yollarını ayırdı. Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Antalyaspor, anlaşmazlıklar sonucunda teknik direktör Hikmet Karaman ile ilişiğini kesti. Antalyaspor Yönetim Kurulu, bu akşam toplanarak teknik direktör konusunu masaya yatıracak.

Süper ligde kalıcı olmak isteyen Antalyaspor yönetiminin takımın başına yabancı, muhtemelen de Alman bir teknik direktör getirmek üzere görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Hikmet Karaman yönetimden devamlı kadrosunun güçlendirilmesini istemiş ve bu isteğini de verdiği röportajlarda dile getirmişti.

KARAMAN: "BENİM HABERİM YOK"
Bu haber üzerine kendisine ulaştığımız teknik direktör Hikmet Karaman "Benim böyle birşeyden haberim yok. Bana ulaşan hiçbir şey yok. Ben de anlamadım nasıl bir iş bu? Ben de bu haberi sizden duydum" açıklamasını yaptı. Karaman "Yönetimle aranızda bir sıkıntı var mıydı?" sorumuz üzerine "Olsa niye söylemeyeyim" dedi.
Lig Tv

Oh be inşallah doğrudur bu haber.Eğer doğruysa gerçekten çok doğru bir karar alınmış demektir.