SIRP LİGİ 17.MAÇIMIZ
DESPOTOVİC GOLLE BAŞLADI BEKLENENİ VERCEK GİBİ GÖRÜNÜYORR.....
SIRP LİGİ 18.MAÇIMIZ
BU KEZ RAKİC SAHNEDE...
SIRP LİGİ 19.MAÇIMIZ
SIRP LİGİ 20.MAÇIMIZ
MİLİJAS VE RAKİC ŞOV..
SIRP LİGİ 21.MAÇIMIZ
SIRP LİGİ 22.MAÇIMIZ
SIRP LİGİ 23.MAÇIMIZ
SIRP LİGİ 24.MAÇIMIZ
SIRP LİGİ 25.MAÇIMIZ
SIRP LİGİ 26.MAÇIMIZ
SIRP LİGİ 27.MAÇIMIZ
SIRP LİGİ 28.MAÇIMIZ
SIRP LİGİ 29.MAÇIMIZ
SIRP LİGİ 30.MAÇIMIZ
SIRP LİGİ 31.MAÇIMIZ
SIRP LİGİ 32.MAÇIMIZ
SIRP LİGİ 33.MAÇIMIZ
LİG PUAN TABLOSU
-SEZON SONU DEĞERLENDİRMESİ-
KALECİ
RANDJELOVİC=33 Yaşındaki tecrübeli filebekçi 40 maçta 28 gol yiyerek takıma güven verdi önümüzdeki sene takımda kalıcak
DEFANS
İBRAHİMA GUEYE=30 Yaşındaki senegalli stoper defansın kilit oyuncularındandı hız sorununun dışında bi eksiği yok seneye takımda kalıcak
BOJAN MİLADİNOVİC=25 Yaşındaki sırp stoper transfer yapamadığımız defans bölgemizi canını dişine takarak müdafa etti seneye takımda kalıcak
BRONOWİCKİ=27 Yaşındaki polonyalı sağ bek defansta güven veren oyunculardandı 3.5mn ingiltere ligine transfer oldu
LUİS DELGADO=27 Yaşındaki angololu sol bek 2. ligten transfer edilmesine rağmen görevini fazlasıyla yerine getirdi seneye takımda kalıcak
ORTA SAHA
RENAUD COHADE=23 Yaşındaki fransa vatandaşı oyuncu ön libero mevkisinde sağlam bi grafik çizdi 6 gol 5 asistle sezonu kapattı 4.7mn brescia takımına transfer oldu
VLADİMİR BOGDANOVİC=21 Yaşındaki genç sırp sağ kanatta sakatlıklar sebebiyle şans bunldu ve eline gelen bu şansı iyi değerlendirdi 2 gol 8 asistle sezonu kapattı gelecekte çok şey bekliyorum seneye takımda kalıcak
NİCOLA TRAJKOVİC=27 Yaşındaki sırp oyuncu ortasahada güzel bi form sergiledi 4 gol 4 asistle sezonu kapattı seneye takımda kalıcak
NENAD MİLİJAS=26 Yaşındaki sırp oyuncu ortasahanın beyniydi yaptığı asistler ve golleri hem avrupada hem ligte devam etti başkan 5.5mn parmaya sattı ondan seneyede yararlanmayı düşünüodum ama başkan sağolsun
OGNJEN KOROMAN=29 Yaşındaki sırp sol kanat oyuncusu tecrübesiyle takıma liderlik etti 3 gol 9 asistle sezonu kapattı seneye takımda kalıcak
RUTGER WORM=22 yaşındaki hollandalı sağ kanat oyuncusu devre arasında transfer edilmesine karşılık çok iyi işler çıkattı sağlam bi görüntü çizdi seneye avrupada güvendiğim oyunculardan
FORVET
DJORDJE RAKİC=22 Yaşındaki sırp forvet devre arasında takıma katılmasına karşılık 15 maçta 10 gol 4 asistle süper bi performans sergiledi seneye avrupadaki gol umudum
RANKO DESPOTOVİC=25 Yaşındaki sırp forvet devre arasında takıma geldi ama rakicle çok iyi bi ikili oldular 14 maçta 7 gol 7 asist yaparak kendisini kanıtladı
IGOR BURZANOVİC=22 Yaşındaki oyuncu ligte yeterliydi ama avrupuda etkisiz kaldı tecrübesizliğinden kaynaklandığını sanıyorum sezonu 28 maçta 15 gol 7 asist yaparak kapattı kendisine teklifler var değerlendiricem göndere bilirim...