Sayfa 199 / 367 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
5,941 ile 5,970 arası toplam 10997 sonuç

Konu: İtalya Ligi Serie A Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ben yine İnter'in şampiyon olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Default Milan Betis'i geçemedi: 1-0

26 Ağustos'ta başlayacak olan Serie A'da mücadele eden AC Milan, Real Betis ile yaptığı hazırlık karşılaşmasından 1-0 yenik ayrıldı.

Karşılaşmanın tek golünü ikinci yarının ilk dakikalarında Mark Dennis González penaltı vuruşundan kaydetti. AC Milan ilk yarıda gösterdiği performansla göz doldururken, ikinci yarı bekleneni gösteremedi.

Real Betis: Ricardo, Ilic, Juanito, Nano, Babic (Vega 79'), Rivera, Juande (M.Angel 85'), Odonkor (Maldonado 87'), Sobis (Capi 73'), M.Gonzalez (Caffa 62'), Pavone (Fernando 67').

AC Milan: Dida (Storari 46'), Oddo (Cafu 46'), Nesta, Kaladze, Jankulovski (Serginho 46'), Gattuso, Pirlo (Gourcuff 65'), Ambrosini (Brocchi 65'), Seedorf, Kakà, Gilardino (Aubameyang 82').

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by M@rmel@t View Post
    Ben yine İnter'in şampiyon olacağını düşünüyorum.
    Aynen bende. Milan'da 2. olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Demekki Juve Roma'yı geçip 3. olabilecek güçteymiş.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Juventus bu sene değilde seneye çok rahat şampiyon olur. Çünkü çok yıprandılar bu sene o savaşı sürdüremezler tam oturmuş bi kadro yok. Kadronun çoğu genç ve tecrübesiz. Hemde takım yeni kuruldu. İlk 4 e girebilirler bence ama bu sene şampiyonluk Hayal.

Bu sene Benim ilk 4 üm :

1- İnter
    2-Milan
    3-Juventus
    4- Napoli !!!!!!

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Şampiyon yine İnter.2. Milan,3.Roma,4.Juve,5. de Lazio olur...

Gönlüm Juventus dan yana ama...Şampiyon Milan olur...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Milan
    Juventus
    İnter olacak bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O maçı izlemez olaydım..Bu adamı kaleci nasıl yapmışlar ve Milan'a almışlar. Bir de Rüştü'ye kızıyorlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Terim: “Mourinho yenilmez değil”

Terim: “Mourinho yenilmez değil”
    Eski Milan ve Fiorentina teknik direktörü Fatih Terim’e göre Inter lig şampiyonluğuna en yakın ekip ancak Mourinho o kadar da güçlü ve yenilmez değil...

Serie A’da 2 sezon geçiren başarılı teknik adam ligde ilk 4’e oynayacak takımları belirledi. Şu anda Türkiye’nin başında olan Terim ilk olarak Inter ile başladı: “Eğer Ibrahimovic formda olursa Inter elbette favori. Mourinho’ya gelince Ranieri ile olan kavgasını okudum. Onun gelen bir huyu bu. Chelsea’de iken Arsene Wenger ve Alex Ferguson ile kavga ettiğini hatırlıyorum. Sanırım bu onun bir taktiği. Tansiyonu yükselterek yaşam şansını artırıyor. Ancak kimse yenilmez değildir”

Terim daha sonra diğer takımlar hakkındaki görüşlerini sıraladı: “Inter’in ardından Milan gelir. Pato, Ronaldinho ve Kaka gibi güçlü bir ofansif hattı var. Juventus’a gelince Buffon önemli bir nokta. Amauri’yi beğeniyorum çünkü gol yollarında etkili. Bu iki takımın yanısıra Fiorentina oldukça formda geliyor. Gilardino ve Mutu ileride gol sıkıntısı yaşamayacaktır. Bu nedenle Fiorentina geçmişe göre daha kuvvetli. Roma’ya gelince Spalletti’nin cesur birisi olduğunu biliyorum. Ne yapacağını göreceğiz”
    Goal.com

Nesil
    2007
    Yer
    Anfield Road

Şampiyon yine Juve olacaktır.Bakalım 2. kim?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Fatih Hoca nın böyle bir yorum yaptığına pek inanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Milan'a olan sempatisinden dolayı biraz üste çıkarmış bence, ama işin gerçeği bu sene Milan birşeyler yapmazsa, sezon sonu çok kötü olacak..Bence İnter ve Roma yine şampiyonluk için yarışır. Belki bu isimlere Juventus katılabilir. Milan ve Fiorentina için pek ışık görmüyorum.

Del Piero_10 Misafir

Kaka'yı takımda tutmak için alınan küçük kardeşi Digao'dan sonra Milan kulübü, ilk onbirdeki yerini kaybeden Seedorf'un gönlünü hoş etmek için Serie C1 takımlarından birinde forma giyen 25 yaşındaki Chedric Seedorf ile anlaştı.

Del Piero_10 Misafir

Default Dört İtalyan kulübü Ljungberg’in peşinde

İtalya’dan gelen bilgilere göre, Lazio Ljungberg’e bir kontrat önerdi. Ancak aynı zamanda Fiorentina, Roma ve Milan da oyuncuyla ilgileniyor.

Geçtiğimiz hafta West Ham tarafından serbest bırakılan oyuncu, şu anda bonservisini elinde tutuyor.

Her ne kadar 31 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz yıl Doğu Londra’da kötü bir sezon geçirse de halen daha Arsenal’de geçirdiği 9 harika yılla hatırlanıyor.

Lazio, Ljungberg ile anlaşma konusunda favori olarak gösterilen ekip. Gelen bilgilere göre Lazio, oyuncuya yıllık 1.2 milyon Avro önerdi. İsveçli oyuncunun Lazio’ya katılma şansı %50 olarak değelendirilirken, Roma, Fiorentina ve Milan da oyuncunun peşinde.

Bugün oyuncunun menajeri bir açıklama yaptı ve Ljunberg’in emekli olup dünya turuna çıkabileceğini ya da MLS’den gelen teklifleri de değerlendirebileceğini de belirtti.

Del Piero_10 Misafir

Default Ancelotti: "Mourinho tam bir provakatör"

Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Jose Mourinho'nun tam anlamıyla bir provakatör olduğunu dile getirdi.

Mourinho geçtiğimiz hafta basına verdiği demeçlerde Juventus Teknik Direktörü Claudio Ranieri'ye ağır eleştiriler yöneltmişti. Onun bu tavrı karşısında sessizliğini bozan Milan Teknik Direktörü Carlo Ancellotti, Portekizli'yi provakasyon yapmakla suçladı.

Ancelotti Corriere dello Sport'a yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Mourinho özel bir kişi. Onu tanıyorum. Çok iyi bir insan, ancak basın karşısında geçince tam bir provakatör haline geliyor. Dilinizi tutabilmeniz lazım, ancak karşınızdaki insan bunu beceremiyorsa söylediklerini çok da ciddiye almaya gerek yok demektir."

Konuşmasının devamında Milan'ın sezon öncesi hazırlıklarını değerlendiren Ancelotti, "Böyle bir hazırlık dönemi geçireceğimizi sanmıyordum. Defansta ve ofansta ciddi sorunlar yaşıyoruz. Sadece orta sahamız iyi bir görüntü çiziyor. Nesta çabucak aramıza dönecek, ancak ne zaman kadroya girebilecek kondisyona kavuşur bunu bilemiyorum," diyerek içinde bulundukları zor durumu gözler önüne serdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Terim galiba Mourinho'nun Chelsea dönemindeki maçlarını yeni izlemiş...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Lazioya yaralı olur kanımca

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Milan'da kaleci var mıydı ? Forvet var mıydı ? Defans,orta saha var mıydı ? Milan yerinde Juve olsa daha da fazla yerdi emin ol ki.
    Şu yazdığını gören Milan'ı amatör lig takımı sanır.Defans yokmuş kaleci yokmuş alsaydılar kardeşim ne yapayım yani..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Kaka'yı takımda tutmak için alınan küçük kardeşi Digao'dan sonra Milan kulübü, ilk onbirdeki yerini kaybeden Seedorf'un gönlünü hoş etmek için Serie C1 takımlarından birinde forma giyen 25 yaşındaki Chedric Seedorf ile anlaştı.
    Olay budur..

Juventus'u karalamak yanlış, dünya standartlarında kadrosu olmayabilir şu anda ama bir kere adı yeter. Tecrübesi yeter..

Bu yıl Inter yine şampiyon olur gibi, Juventus'ta en büyük 2. adayım malesef..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İnter yine alır ligi açık ara mancini ile muntari gibi süper iki adamla orta sahayı güçlendirdiler forvet ve dfans zaten çok iyi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Crespo yeniden Lazio’ya ?

Crespo yeniden Lazio’ya ?

Corriere Dello Sport’a göre Lazio Inter’in yıldızı HErnan Crespo’yu transfer edebilir.

Arjantinli oyuncu Crespo geçen sezon Inter forması ile 19 maça çıkabilmiş ve 4 gol atmıştı. Her ne kadar sezon sonuna doğru performansını yükseltse de 33 yaşındaki oyuncu Ibrahimovic, Julio Cruz ve David Suazo’nun gerisinde kalmıştı.

Bu oyuncuların formunun yanısıra genç yıldız Mario Balotelli'nin yaptığı çıkış, Adriano’nun dönüşü ve yeni transfer Amantino Mancini'nin transferi Crespo’nun şansı çok azalmıştı.

Goal.com

Jose Mourinho da tecrübeli oyuncuyu istemediğini belirterek, onu Şampiyonlar Ligi listesine yazdırmamıştı.

Corriere dello Sport’a göre eski takımı Lazio oyuncuya bir teklif yapabilir. Lazio Başkanı Caludio Lotito, Crespo’nun müthiş bir tercih olacağını düşünüyor, çünkü oyuncu 2000 başında mavi beyaz formayla çıktığı 70 maçta 52 gol atarak rekor kırmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

CL listesine de alınmadıysa Inter'de kalması zor. Lazio'da eski takımı olduğundan oraya dönebilir..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    CL listesine de alınmadıysa Inter'de kalması zor. Lazio'da eski takımı olduğundan oraya dönebilir..
    İnterden ayrıldı zaten

Nesil
    2007
    Yer
    34

Chelsea'nın Oyuncusu Değilmi Crespo, İnter'de Kiralık Değilmiydi :S

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Bir an karıştırdım takımları ancak halen daha Lazio'ya gitmesini destekliyorum..

Del Piero_10 Misafir

Default Baptista Roma'da

Roma kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Real Madrid ile Brezilyalı futbolcusu Julio Baptista konusunda anlaşıldığını belirtti.

Roma, Madrid ekibine 9 milyon € ve ayrıca Şampiyonlar Ligine kalınması halinde 2 milyon € ödeyecek.Oyuncunun ise yıllık 3 milyon € alması bekleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bonservis işini iyi yapmışlar. ŞL ye kalınırsa zaten oradan gelecek para ile cok rahat öderler. Hayırlı olsun.

Nesil
    2006

Roma, Şampiyonlar Liginde direkt katıldı. Niye katıldıkları taktirde 2 milyon € veriyorlar ki?

Roma, kaliteli bir ortasaha transfer etti. Geçen yıl forvette çok sorun yaşadılar. Bu yıl kimleri aldılar bilmiyorum ama; ses getirecek bir forvet transferi olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Sonunda değerinin biLindiği bir yere gitti.

Mesaj Yetkileri