İŞTE TRANSFERLERİMİZ:
İLK BOMBAMIZ !
[IMG]http://klaasjanhuntelaar.soccerstar.org/images/klaas%20jan%20huntelaar_01.jpg
HunteLaar için 35MN istiyorLardı ancak yüzde 50 kayseriLi biri oLarak bu rakamı 25MNye indirmeyi başardım.
Bombardımana devam !
[/IMG]
Oleg Husyev 16MN karşıLığında City'de !
PabLo Piatti kuLübemize 975K karşıLığında aLınmıştır.
Jermy Mathieu 8.5MNya City 'de !
Etienne Didot 9-5MNya City'de !
Kameni 15-75MNye City 'de !
ManueL Vargas 9-5MN karşıLığında City'de !
VE.......
CheLseayı reddedip bu trübünLere koştu ooooooo.....
Diego The Citizenste !!!
TransferLerimiz böyLe.Yönetimin verdiği muhteşem transfer bütçesinin tamamına yakınını harcadık.Ama nokta transferLer oLduğunu düşünüyorum.
Ve işte HazırLık kampı:
Fena bir dönem geçirmedik.
Ve işte Lig maçLarı !
1.Hafta
İlk maç heyecanını yaşadık.Gerçekten oyuncuLarda heyecanı sezdim.Orta bir oyun sergiLedik ancak gerekLi goLLeri buLarak iyi bir başLangıç yaptık.
2.hafta
Geçtiğimiz hafta evinde CheLseayı yenen SunderLand depLasmanından çekiniyorduk.BaskıLı başLamışLardı ancak şimarıkLığın bedeLini erken bir kırmızı kartLa ödediLer.Biz iyice rahatLadık ve saLdırmaya başLadık.İstatistikLer konuşuyor zaten...
3.hafta
Yavaş yavaş kendimizi kanıtLıyoruz.Sahamıza kazanmaya geLmiş cesur bir ekip gördüm.Ancak iyi başLayan bizdik.Geriden topu çıkartırken çizgi fiLm gibi bir goL yedik.Ancak bu goLü attıkLarına pişman ettik.(:
OyunLa birLikte sürdürüyorum kariyeri.Oyunda da buraya kadar geLdim.YorumLarınız ne kadar fazLa oLursa o kadar eğLenceLi oLur.Müthiş bir takımı kaçırmamanızı öneririm.![]()

[/IMG]