-
18.Ağustos.2007, 06:18
kimsenin dikkatini çekmeyecektir ama hakem büyük bir hata yaptı. ilk yarı tehlikeli bir noktadan yapılacak serbest vuruşta düdüğümü bekle dedi Galatasaray'a ve o pozisyonda Lincoln sarı kart gördü. serbest vuruş sırasında yapılan oyuncu değişikliğinde de bu aslında yapılması gereken bir şey ve Selçuk Dereli bunu es geçti. yediğimiz golün özrü yok, çok ucuz bir goldu gerçekten ve son dakikaların stresli geçmesine neden oldu.
Kewell şayet bu performansını sürdürürse Arda'yla beraber sahada olduğunda durdurulması imkansız kanat varyasyonları yapabilirler, sanırım yıllardır özlediğimiz stilde bir oyuncu kazandık (aman nazar değmesin). sadece üç hareketle Kayseri'nin sağ tarafını felç etti Kewell, ayrıca sarı kartlık bir pozisyon olduğu halde yere düşmemesi ve atağa devam etmesi de bütün herkese ders niteliği taşıdı takımda. Hasan'ın hırsını ve istekli oyununu çok beğendim, biraz da kafasını kaldırmayı öğrense mükemmel bir oyuncu olacak aslında ama bu yaştan sonra Hasan budur diyip kabul edeceğiz. Lincoln istekliydi ama açıkcası resmen takımın el freniydi. bu adam bir türlü yaramadı bize. Ayhan benim sahada en çok beğendiğim 2. adamdı açıkcası, bunda benim Ayhan'ın oyun tarzını beğeniyor oluşumun büyük bir etkisi vardır ama kabul etmek lazım ki sahada olduğunda diğer orta saha oyuncuları çok daha kendilerine güvenerek oynuyorlar çünkü biliyorlar ki hata yapsalar kapatacak bir Ayhan var. en beğendiğim oyuncuysa sadece son yarım saat sahada olsa dahi güzel futboluyla Kewell'di. Nonda'da topla buluşturulduğunda ne kadar etkili olabileceğini gösterdi bize, bu adamı düzgün bir şekilde beslersek yeni bir forvete filan ihtiyacımız kalmaz.
2. yarıdaki gibi presli oyunumuzu, kısa ve hızlı pas yaparak ileriye çıkışlarımızı 90 dakikaya yansıtabilirsek şayet rakipleri titretecek bir takım oluruz ve biz taraftarlar da yıllardır özlediğimiz Galatasaray'ımızı görebiliriz böylece. tek sorun yukarıda dediğim gibi Lincoln problemi ve bunu da bir şekilde çözmek lazım artık...
Last edited by Belgorth : 18.Ağustos.2008 at 00:09
Reason: yazım hatası, ekleme
Mesaj Yetkileri