Ben turksportal.net e yıllardan beri girerim...Fm oynayım oynamayım, devamlı girip takip ederim. Hele hele 2001-2002 yıllarında hiç CM oynamadığım halde her zaman girip siteyi kontrol ederdim. Ondan sonra dizayn değişti. Daha güzel bir dizayn oldu. Çoğu zaman forumada girmem, sadece FM Ana Sayfasına bakar çıkarım, çok nadir Futbol bölümüne girerim... Bu siteye girmemin tek nedeni sitenin belli bir KALİTE nin üzerinde olması. Herşey yerli yerinde ve kaliteli yapılmış. Göze hitap eden bir sadelik içerisinde, herşey en uygun renkler ve şekillerle anlatılmış...

Benim sitede gördüğüm en büyük eksiklik ve üzüldüğüm olay. Ana sayfanın fazla yenilenememesi. (FM Ana sayfasını kastediyorum) Belki FM hakkında fazla güncel bilgi olmuyor ama bir şekilde FM ana sayfası güncellenebilir. Bazen haftalarca aynı haber sitenin ekranında kalıyor. Bu bir eksik ve bana göre birkaç çözüm:

- Yurtiçinden veya yurduşından roportajlar daha sık yapılarak, ana sayfaya eklenebilir.

- Türk ve yabancı tüm medyada çıkan FM haberlerini takip edip güzel enstanteler, ana sayfaya eklenebilir.

- SİTE İÇİ çekilşler, yarışmalar yapılıp bunların duyurusu yapılabilir...

- Şu sıralar yapıldığı gibi, FM online turnuvaları daha aktif hale getirilebilir.

vs. vs.

Ayrıca herkesi Foruma girmeye zorlamak diye birşey turksportal.net in şimdiye kadar uyguladığı kalite politikasına ters düşer. İsteyen girer isteyen girmez.