-
22.Ağustos.2007, 08:07
SS almam uzun sürer diye sonuçları yazıyorum malum babam bağırıyor 
İnter ile;
İlk 4 sezon içerisinde; Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu(4 kere),Kulüpler Şampiyonası(1 kere),SERİA Şampiyonluğu(4 kere),Copa Italia (3 kere)....
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu taktiği kuzenimle beraber hazırladık ve o MC mevkiine Miguel Veloso,Leon Andreasen gibi iyi oyuncular olmasına rağmen Luis Jimenez'i tercih etti ben en başta karşı çıktım ama maç oynadıkça MC mevkiinin sağlam defanslarınız varsa Defansif ve ya Ofansif olması bir şey ifade etmiyor...
Kanat oyuncuları çift yönlü olmalı, forvete ise dediğim gibi hem havadan hem de yerden oynayabilen bir forvet lazım...AMC'Ler de ise kesinlikle öyle bir durum yok (en azından bu taktikte)... İki tane aynı tür oyuncu söylediğinin aksine oyun sıkıştığında oyunu açıyorlar ve arapaslarıyla forveti gol pozisyonlarına sokuyorlar...Ya da kanatlara top gönderiğ orta-kafa-gol sistemi uygulatıyorlar..Taktikte oyunkurucu-atak oyuncu kullanabilirsiniz...
Hücumda "ortadan" baskı yaparken rakibin "tecrübeLi" bekLeri varsa -iyi oyun kurabiLiyorLarsa-kanatLardan atacağı her uzun pas senin kaLende(kuLLananLarın kaLesinde) goL pozisyonu oLur.
Kaleci hakkında yazmıştım bire-birleri yüksek olmalı diye...
Last edited by Nocna Mora : 22.Ağustos.2008 at 02:05
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mesaj Yetkileri