Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
91 ile 120 arası toplam 348 sonuç

Konu: Geleceği Kurtarmak/Galatasaray

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

UEFA KUPASI FİNAL KARŞILAŞMASI

Galatasaray - Bolton

Evet Galatasaray ikinci kez bu kupayı kazanmak istiyordu rakip kendisi gibi büyük çıkış yapan bolton. Bolton maça çok iyi başladı 7. dakikadaGiannakoupulos ile öne geçiyordu. Ondan sonra gelişen Galatasaray ataklarında hiç bir sonuç elde edilemedi. 64. Dakikada O'Brien in kırmızı kart görmesi Galatasarayımızı umutlandırmıştı. Üst Üste gelen kornerlerle Bolton defansını bunaltan Galatasaray 77.dakikada Meira ile beraberliği yakaladı. 90 dakika bu skorlar ile sona ermişti.Yalnız Arda Turanın sakatlığı moralleri bozmuştu. Ondan sonrası resimde.....

Ve ve ve Uefa kupası tekrardan Galatasarayımızın. Teşekkürler Aslanlar Teşekkürler Avrupa Fatihi bu gururu bize yaşattığınız için teşekkürler.

yine bir ingiliz cıkmıs finalde...Yanlız 4te 4 yaptın.Çok büyük başarı seneye kovulmassan iyidir beklentiler yukseliyor ya

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TÜRKCELL SÜPER LİG 33.-34.HAFTA

Tebrik ederim 4 de 4 uefa kupasını almak çok büyük başarı ilk sene için kıskandım bendemi gs ile başlasam

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Takımdaki son durum ve transfer ile ilgili Evrim Başarır bir basın toplantısı düzenleyerek şu açıklamaları yaptı...

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bazı oyuncularımızı önümüzdeki sene kadromuzda düşünmüyoruz.Bu isimler

Emre Aşık
    Hasan Şaş
    Ayhan Akman
    Necati Ateş

Bu futbolculara teşekkür ederek kendilerinden klüp bulmaları istenmiştir. Kendilerine klüp bulana kadar paf takım ile çalışmalarına devam edeceklerdir.

Ayrıca iki kalecimiz Aykut Erçetin ve Orkun Uşak yedek kalmalarından dolayı transfer listesine konulmalarını talep etmişlerdir. Bu talep kabul edilip onlarda kendilerine klüp bulana kadar paf takım ile çalışacaklardır.Bu gelişme nedeni ile iki yerli kaleci ile anlaşmış bulunuyoruz. İsimlerini imza atıldıktan sonra basına açıklayacağız.

Ne yazıkki klübümüz şuanda ekonomik sıkıntı içinde bu sıkıntının giderilmesi için gerekli çalışmalar yapılıyor. Bu nedenin de etkisiyle oyuncumuz Shabani Nonda yeni sözleşme teklifini az bularak kabul etmemiştir. Kendisine yapacağımız son teklifide kabul etmemesi durumunda iyi bir teklif gelirse satılacak yoksa sözleşmesi bitene kadar takımda kalacaktır

Takımı gençleştirmek amacıyla 2 yerli genç klübümüze katılmış durumdadır. Onlarında ismi imzalar atıldıktan sonra basına açıklanacaktır.

İki genç ve yetenekli yabancı oyuncu ile kiralık olarak anlaşmış bulunmaktayız.

Bazı genç oyuncularımızıda satarak kadromuzdaki yığılmayı azaltmayı hedeflemekteyiz..

Tüm alınan ve satılan oyuncuların listesi çok kısa zaman içinde bilginize sunulacaktır.

İki kalecimiz takımdan ayrılmak istiyince yerlerine iki yerli kaleci transferi gerçekleştirdik

Fevzi Elmas

Ufuk Ceylan

Last edited by Romeo3405 : 27.Ağustos.2008 at 19:59

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle tebrik ederim
    Fevzi ve Ufuk,Aykut ve Orkun kadar yeterli değiller
    Ama seni idare edecek kaleciler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Son Dakika Gelişmesi

Orkun ile Aykut bugün camiadan özür dileyerek kalmak istediklerini belirtmiştir. Bunun üzerine Orkun ve Aykut kadroya alınırken Ufuk Manisaya kiralık olarak verilmiştir

Transfer Sezonu

HAZIRLIK KARŞILAŞMALARI

İlk hazırlık maçına genç oyuncularımla çıktım ama eski futbolcum beni dağıttı

İkinci hazırlık maçı dostluk kupası idi iyi mücadele ettik ve penaltılar ile güldük

Üçüncü hazırlık karşılaşması dostluk kupası finali idi ve rakip Arsenaldi bende onlardan kıskandım ve yedeklerle çıktım Fakat Wenger kelek yapıp tam kadro çıktı

Son hazırlık maçımızda ideale yakın kadro ile çıktık ve milanı ezdik

TFF SÜPER KUPA

Evet yeni sezona bir kupa ile daha başlıyoruz

Last edited by Romeo3405 : 28.Ağustos.2008 at 02:39

Çok iyi bence yakında herkes save için talepte bulunur. çok iyisin takipçinim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi gidiyorsun,
    Mali açıdan problemler var sanırım o yüzden gençlere yönelmişsin
    Semih Kaya'yı satman kötü olmuş ilerde özellikleri iyi oluyordu..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar..UEFA Kupası'nı alman muhteşem olmuş.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

5 te 5.. BU imkansız
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TURKCELL SÜPER LİG 1.HAFTA

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ÖN ELEME İLK MAÇ

Last edited by Romeo3405 : 28.Ağustos.2008 at 17:35

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Özgürcan' ile yaseri oynat. ÖZellikle Yaser Şampiyonlar ligi maçlarında attığı gollerle bonservis bedelini arttırıyor.. 6 M görmüştüm onda Sonra satıyorsun Avrupada bir kulübe... Özgürcan ise çok sağlam.

Ümit Karan ve Nonda yedek kalsın derim. Hatta Nonda'yı bu sene sattın sattın. Yoksa iyi bir fiyata satamazın. Ümit Karan'da futbolu bırakana kadar takımda kalıcak herhalde..

Yeni transferleri beğenmedim.. Bir dünya starı getirmen lazımdı. 5 te 5 yapıyorsan ilk senende, taraftarlar yıldız bekler, yönetim artık Ligte şampiyonluk, kupada final, şampiyonlar liginde çeyrek final isticekler.. Mevcut kadron ile bence bu hedefleri başaramayabilirsin..

Aslında bende biliyorum, Gs'nin banka borçları var ama taksit şeklinde alabilirsin birini..

Hadi bakalım.. Bence bu sene zorlanacaksın

Senden Bu sene 2 kupa bekliyorum
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Özgürcan' ile yaseri oynat. ÖZellikle Yaser Şampiyonlar ligi maçlarında attığı gollerle bonservis bedelini arttırıyor.. 6 M görmüştüm onda Sonra satıyorsun Avrupada bir kulübe... Özgürcan ise çok sağlam.

Ümit Karan ve Nonda yedek kalsın derim. Hatta Nonda'yı bu sene sattın sattın. Yoksa iyi bir fiyata satamazın. Ümit Karan'da futbolu bırakana kadar takımda kalıcak herhalde..

Yeni transferleri beğenmedim.. Bir dünya starı getirmen lazımdı. 5 te 5 yapıyorsan ilk senende, taraftarlar yıldız bekler, yönetim artık Ligte şampiyonluk, kupada final, şampiyonlar liginde çeyrek final isticekler.. Mevcut kadron ile bence bu hedefleri başaramayabilirsin..

Aslında bende biliyorum, Gs'nin banka borçları var ama taksit şeklinde alabilirsin birini..

Hadi bakalım.. Bence bu sene zorlanacaksın

Senden Bu sene 2 kupa bekliyorum
    Yaser kiralık ondan önümüzdeki sene yararlanacağım.Nondayı satmayı çok denedim ama kimse istemedi.Ümit karan jubileyi gs de yapacak takımdaki gençlerede ağbeylik yapsın

Mali olarak kötü durumdayım o yüzden mali durum düzelene kadar yıldız transferi yapamam.Ama satılık olmasada birtane kiralık genç yıldız geliyor takıma...(Aksilik çıktı gelmedi bojanı geçen sene kiralık istedim bu sene için geleceği belirtilidi geldi ve aynı gün kirası bitti geri döndü tekrar kiralık istedim murcia ya gitti kiralık olarak )

Ş.Ligini zaten almam imkansız. Gruplardan sonra bir tur daha geçip mali açıdan kazanmak istiyorum

Bu arada kazandığım kupa sayısını yanlış söylemişim 5 değil 4 oldu bu seneki süper kupa ile beraber
    Last edited by Romeo3405 : 28.Ağustos.2008 at 18:38

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

heh işte 4 kupa Ne farkeder.

Yaser'i kiralık vermişsin.. Yaser'in ca'sı 110 muş. Bende yeni öğrendim. Yani gönderdiğin takımda gelişmeyecek.. Sadece maç eksiğini kapatabilir.Bu da bir açıdan iyi tabi..

Mali olarak gerçekten kötü durumdasındır Bu takımı mali açıdan daha iyi yerlere getirmen için en az 3-4 yıl gerekiyor zaten.. Bu sene nasıl böyle transferler yaptılar ben anlamadım gitti anasını

Bojan Şerefsizlik yapmış resmen. Bojan gelseydi, baya iyi olurdu Diğer kişi kim meraklardayız

Gruplardan geçmen bile zor olabilir.. Kurada iyi bir şans gelirse iyi olur ancak uefa'ya düşebilirsin gibime geliyor...

Hadi bakalım..
    Sentugo.

Çok kupa aldıgın için beklentiler yukseldi eger kotu bir sezon gecirip kupa alamassan yonetim sözleşmeni uzatmayabilir.Dikkat et kotu giderse işler kadroyu yapılandırmak için ek süre iste

Abim 1 haftalık iş nedeniyle şehir dışında o yüzden 1 hafta boyunca devam edemeyecek kariyere kendi apar topar gitti bana buraya belirtmemi söyledi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TURKCELL SÜPER LİG 1.HAFTA

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ÖN ELEME 1.MAÇ

TURKCELL SÜPER LİG 2.HAFTA

TURKCELL SÜPER LİG 3.HAFTA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ÖN ELEME 2.MAÇ

Şampiyonlar Ligi Gurubum

Barcelona
    Steau Bükreş
    Galatasaray
    Spartak Moskova

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Steaua Bükreş'ten al rövanşı! Başarılar..Skin değişikliği iyi gelmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaw Meira show yapıyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

UEFA SUPER CUP

Hedef Avrupadan bir kupa daha getirmek.Rakip Werder Bremen.Sonuç yine değişmedi

Süper Kupada Türkiyede

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mertesacker atılmasaydı 89'da alamazdın kupayı.. Helal olsun valla getirdin kupayı bize.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TURKCELL SÜPER LİG 4.HAFTA

TURKCELL SÜPER LİG 5.HAFTA

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 1.MAÇ

İntikamın ilki alındı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TURKCELL SÜPER LİG 6.HAFTA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TURKCELL SÜPER LİG 7.HAFTA

FORTİS TÜRKİYE KUPASI GRUBUM

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

TURKCELL SÜPER LİG 8.HAFTA

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP 2.MAÇ

Deplasmanda çok iyi bir sonuç aldık bu puan gruptan çıkma adına avantaj sağladı bize

No Camp deplasmanından 1 puan çok iyidir. Ali Samiyen'de çelme takabilirsen Barça'ya birinci çıkarsın büyük ihtimal

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sen genede ikinci çıkarsın
    Sentugo.

Sayfa 4 / 12 İlkİlk ... 23456 ... SonSon

Mesaj Yetkileri