1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin Marco Aurelio'nun yerine İspanya La Liga takımı Villarreal'den transfer ettiği Josico İstanbul'a ayak bastı.

Futbolcu sıcağı sıcağına ilk açıklamalarını havaalanında yaptı.

Basın mensupları tarafından karşılanan Josico ilk açıklamasında şöyle konuştu:

"Fenerbahçe'de olmaktan dolayı çok mutluyum. Aragones'e yarıdmcı olmak ve takım için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum.

Tanıdığım kişilerin takımda olması benim için çok önemli. Benim için bir kolaylık olacaktır aynı dili konuşmak. Bunlar benim için avantaj teşkil eden konular.

Fenerbahçe hakkında bilgim var. F.Bahçe'nin hedefleri doğrultusunda çalışacağız.

Türkiye'deki taraftar havasını az çok tahmin edebiliyorum.

Gol attığım zamanlar özellikle yaptığım bir şey yok . Gol attığım zaman spontane gelişecek bir sevinç yaşarım.

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak çok büyük bir başarı. Geçen seneki başarı çıtasını daha yukarı çıkarmamız lazım. Geçen sene kazanılamayan Türkiye Ligi şampiyonluğunu kazanarak F.Bahçe'nin hedeflerini gerçekleştireceğiz. Saha içinde savaşmayı seven bir insanım" dedi.

Maraton
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Gol attığım zamanlar özellikle yaptığım bir şey yok . Gol attığım zaman spontane gelişecek bir sevinç yaşarım.

Maraton
    amma saçma soru ya ''golden sonra yaptığın bir sevinç gösterisi hareket var mı? '' forvet adamımı bu sayısızca gol atsın falanda hareket bulsun kendine josiconun kariiyerinde olsun olsunda 15 tane golü olsun yani..

Mesaj Yetkileri