1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Ya ezbere konuşuyorsun, ya da yanlış biliyorsun ama söylememde fayda var.

Josico 6 sezonda villarreal'de, sezon başına 25 maç ortalaması ile oynayan bir futbolcu.
    Hatırlatırım, Villarreal sezon başına 40 maçın üstünde maç oynuyor.
    Açıkçası ben bu yaz FM'de Villarreal'i alana kadar Josico diye bir oyuncunun varlığını bile bilmiyordum. Daha önceki yıllarda ne yaptı bilmiyorum, ama benim bildiğim son 2 yıldır Josico fazla forma şansı bulamadı, ki bulduysa da iyi değerlendirememiş ki, futbolu ilgiyle takip etmeme rağmen Josico ismini duymadım.
    Bir de sizden ricam, direk savunma moduna girmeyin. Kötü birşey yazmadım yukarıda, sadece benim için kapalı kutu olduğunu söyledim, bu Josico'nun kötü futbolcu olduğunu göstermez. FM database'si bile birçok oyuncuyu es geçerken, Göktuğ database'si ne yapsın

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    Hatırlatırım, Villarreal sezon başına 40 maçın üstünde maç oynuyor.
    Açıkçası ben bu yaz FM'de Villarreal'i alana kadar Josico diye bir oyuncunun varlığını bile bilmiyordum. Daha önceki yıllarda ne yaptı bilmiyorum, ama benim bildiğim son 2 yıldır Josico fazla forma şansı bulamadı, ki bulduysa da iyi değerlendirememiş ki, futbolu ilgiyle takip etmeme rağmen Josico ismini duymadım.
    Bir de sizden ricam, direk savunma moduna girmeyin. Kötü birşey yazmadım yukarıda, sadece benim için kapalı kutu olduğunu söyledim, bu Josico'nun kötü futbolcu olduğunu göstermez. FM database'si bile birçok oyuncuyu es geçerken, Göktuğ database'si ne yapsın

Savunma modunda değilim zaten, sadece yanlışını düzeltmek ve diğer insanları doğru bilgilendirmek istedim. Ki zaten Josico'nun geçen sene sakatlığı varmış, ona rağmen 13 maçta oynamış. 2 yıl önce de 20 küsür maça çıkmış bu adam
    (/s)

Mesaj Yetkileri