Ben Josikonun transfer edilmesine yazık olmuş dedim sadece , oyununu eleştirmedim.. yazık olmuş dememin nedeni Aziz Yıldırım'ın güvenilirliğini zedeleyecek bi transferdi sözlerini tutmadı biz artık taraftar olarak dediklerine hep bi şüpheyle bakacağız ki başkana çok güvenirdik..

Futbolcumuza gelirsek adını daha önce duydummm, Şampiyonlar Ligi ya da Uefayı takip eden kişilerin çoğunun da duymuş olması gerekir.. Başkanımız son iki sezondur dikkat edersek hep teknik direktörün isteği doğrultusunda transfer yapıyor maldonadoyu zico ve alex istemişti ve getirtmişleri, bu sene de doğal olarak aragonesin çeşitli mevkilerde çeşitli oyuncuları istediğini biliyoruz guizayı aldılar ki hiç sanmıyorum aragones başa gelmeseydi alınacağını !!Aragones selçuk maldonado deniz gibi isimlerin arasına bi oyuncu daha istedi baktı yönetimin alamayacağını sennayı xabiyi... Yedekte durabilecek , dm mevkinde oynayabilecek oyuncularımıza alternatif bi isim olduğu için alındı bu açıdan bakarsak isabetli gözüküyor hem hoca tanıyor hem arkadaşı falan da var .. Egemenin de dediği doğru beklenip sezonun yarısında bi adam almamız ama dm beklenecek bi mevki değil biri saktlansa biri ceza görse kim oynayacak yedekte kim oturacak?

Sennayı alamadık , alamazsın abii alamazsan sen Tuncayı tutabildin mi aurelioyu tutabildin mi önce onları tutmayı öğren sonra transfer yapmayı öğren !! Bence transfer komitesinin toptan değişmesi gerekiyor biz nasıl gidip feneriumdan forma alıp atkı alıp taraftarlığımızı biliosak onlar da yöneticiliklerini bilecek ! Kezmandan kurtulacaksan zamanında kurtulacaksınnn kardeşimmm zamanındaaaaa ! Sonra yok paraya kiralar yok paraya satarsınnn , vallahi çok sinirliyim tek mutluluğum şampiyonlar ligine kalıp zor bi grupta oynayacak olmamız