1 K'ya aldım oynatmamışlarki adam gibi.

Turkcell Süper Lig 18.Hafta
Kasımpaşa vs Beşiktaş

Bu maçtan sonra ilginç olaylar yaşandı. Başkandan para istedim vermedi. Bende verdim ültimatomu. Bir dakika düşünmeden kovdular beni. O sırada iki turkcell süper lig takımı Auxerre ve Werder Bremen menajer arıyordu. Bende başvurdum. Auxerre ile görüştüm ama anlaşmadım. Tam o sırada Zaragoza menajeri kovuldu. Umutsuz bir başvuru yaptım. Ama bana teklif geldi gözümü kırpmadan kabul ettim. Zaragoza 9.sıradaydı. Beklentilerin biraz altında bir sezon geçiriyordu. Uefada gruplardan çıkıp 1.ön eleme turunda Blackburn ile bir maç yapmışlardı ve deplasmanda 2-1 kaybetmişlerdi. İşim zordu. İlk maçım işe alındığım gün Blackburn ileydi. Kendimize güvenerek sahaya çıktık...

Uefa Kupası (Gruplardan Sonra) 1.Tur 2.Maçı

Zorlu bir engel aşılmıştı ve Uefa'da rakibimiz Marseille olmuştu.Bu arada Espanyolla çok önemli bir lig maçımız vardı. Yine güvendik ve yine kazandık.

Ardından Barcelona'yı evimizde ağarlıyacaktık. Bir kere çok güvenmiştik birbirimize. Çıktık ve memnun kaldık.

Ve ben takımı 9.sıradayken almıştım. Şu anda maç eksiğiyle 7.sıradayız.

Bu arada Zaragoza'ya geldiğime inanmayanlar çıkabilir. Her türlü ihtimale karşın işte ss'ler. Beni izleyin yorumları eksik etmeyin...

Lütfen bu kariyer yorumlarınızla ayakta kalacaktır...