1 ile 30 arası toplam 137 sonuç

Konu: Efsane Geri Döndü ''JUVENTUS''

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Coppa de Italia Çeyrek Final Rövanş Maçı

Maç Öncesi...Soyunma Odası:
    Nedim Atalay:
    Zaten İlk Maç'ta avantajlı bir skor yakalamıştık beyler... Yarı Finale çıkmanızı istiyorum...
    Chiellini:Artık gol atmamın zamanı geldiii...Bu maçta gol atacağım...
    Siena 0-2 Juventus

Maç Sonu...Soyunma Odası:
    Chiellini:
    Ben dedimmi yaparım,Golümü de atarım !
    Armand:Tabi ki atarsın be Chiellini ! Kornerde Ceza Sahasına bi giriyorsun,herkes yerde top içerde !
    Chiellini:Eee görevim bu olum !

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yarı Finalde Rakip Palermo !

Siena'yı elememiz sonucu Yarı Finalde rakibimiz Palemo oldu...

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Serie A 21.Hafta

Nedim Atalay:
    Grygera sakatlıktan çıktın çok şükür ! Hadi yine ilk 11'desin !
    Mellberg:Ya Hocam Grygera geri döndü diye hemen sattınız beni Ha !
    Nedim Atalay:Gonuşma Leynnn ! Otur adam gibi yedek klübesinde...

Genoa 0-2 Juventus

Nedim Atalay:
    Gördün mü Mellberg Efendi ! İşte seni bu yüzden oynatmıyorum ! Bak adam sakatlıktan çıktığı gibi formasının hakkını verdi ve Golünü attı...
    Mellberg:............. uzgun:

Serie A 22.Hafta

Juventus 2-0 Ascoli

Ben Taktiksel Dehayım !

Serie A 23.Hafta

Nedim Atalay:
    Bu maçta galip gelmeden gözüme gözükmeyin ! Bu arada Guilherme senide oynatacağım,senden gol bekliyorum,Haydi Aslanım !
    Guilherme:Allaaaaahhhhh !!! Bekle beni Mantovaaa Guilherme Geliyoooooorrrrrr !!!

Mantova 0-2 Juventus

Nedim Atalay:
    Guilherme naptın olum sen ! Mantova'lı oyuncuları Soyulmuş Soğan'a çevirdin resmen !...
    Guilherme:Beklediğiniz patlamıyı gerçekleştirdim Hocam ! İşte Ben Buyum !!!

Serie A 24.Hafta
    Nedim Atalay:
    Bu Maçı Kazanalım Arkadaşlar...Taraftar İçin !
    Tüm Takım:Taraftar İçin !!!

Juventus 2-1 Milan

Tüm Takım:
    E Forza Ittalliaaa... E Forza da Juveeeee...
    de Jong:Kazandık,Kazandık Taraftar İçin Kazandık..... Hocam Sizde katılmazmısınız bu coşkuya ?
    Nedim Atalay:Yok Evladım ! Benim tansiyonum çıkar şimdi ! Beni maç içinde bazen fıtık ediyodunuz da !
    Takım: .......

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Adriano Sakatlandı !

Milan maçına 11'de başlayan Adriano maçın 40. Dakikasında sakatlanarak yerini Guilherme'ye bırakmıştı... Maç sonunda MR'ı çekilen Adriano'nun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı doktorlar tarafından açıklandı...

ÜstÜste Galibiyet Rekorunu da kırdık !

Tam 11 maçtır üstüste kazanıyoruz...

Devamı Daha Sonra...

Yorum Yapmayı İhmal Etmeyin...Kendinize İyi Bakın...

Hadi İyi Günler...

Last edited by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 : 30.Ağustos.2008 at 17:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri