Coppa de Italia Çeyrek Final Rövanş Maçı.
Maç Öncesi...Soyunma Odası:
Nedim Atalay:Zaten İlk Maç'ta avantajlı bir skor yakalamıştık beyler... Yarı Finale çıkmanızı istiyorum...
Chiellini:Artık gol atmamın zamanı geldiii...Bu maçta gol atacağım...
Siena 0-2 JuventusMaç Sonu...Soyunma Odası:
Chiellini:Ben dedimmi yaparım,Golümü de atarım !
Armand:Tabi ki atarsın be Chiellini ! Kornerde Ceza Sahasına bi giriyorsun,herkes yerde top içerde !
Chiellini:Eee görevim bu olum !
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yarı Finalde Rakip Palermo !
Siena'yı elememiz sonucu Yarı Finalde rakibimiz Palemo oldu...
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Serie A 21.Hafta
Nedim Atalay:Grygera sakatlıktan çıktın çok şükür ! Hadi yine ilk 11'desin !
Mellberg:Ya Hocam Grygera geri döndü diye hemen sattınız beni Ha !
Nedim Atalay:Gonuşma Leynnn ! Otur adam gibi yedek klübesinde...
Genoa 0-2 Juventus
Maç Sonu...Soyunma Odası:
Nedim Atalay:Gördün mü Mellberg Efendi ! İşte seni bu yüzden oynatmıyorum ! Bak adam sakatlıktan çıktığı gibi formasının hakkını verdi ve Golünü attı...
Mellberg:.............uzgun:
Serie A 22.Hafta
Juventus 2-0 Ascoli
Ben Taktiksel Dehayım !
Serie A 23.Hafta
Nedim Atalay:Bu maçta galip gelmeden gözüme gözükmeyin ! Bu arada Guilherme senide oynatacağım,senden gol bekliyorum,Haydi Aslanım !
Guilherme:Allaaaaahhhhh !!! Bekle beni Mantovaaa Guilherme Geliyoooooorrrrrr !!!
Mantova 0-2 Juventus
Nedim Atalay:Guilherme naptın olum sen ! Mantova'lı oyuncuları Soyulmuş Soğan'a çevirdin resmen !...
Guilherme:Beklediğiniz patlamıyı gerçekleştirdim Hocam ! İşte Ben Buyum !!!
Serie A 24.Hafta
Nedim Atalay:Bu Maçı Kazanalım Arkadaşlar...Taraftar İçin !
Tüm Takım:Taraftar İçin !!!
Juventus 2-1 Milan
Tüm Takım:E Forza Ittalliaaa... E Forza da Juveeeee...
de Jong:Kazandık,Kazandık Taraftar İçin Kazandık..... Hocam Sizde katılmazmısınız bu coşkuya ?
Nedim Atalay:Yok Evladım ! Benim tansiyonum çıkar şimdi ! Beni maç içinde bazen fıtık ediyodunuz da !
Takım: .......
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Adriano Sakatlandı !
Milan maçına 11'de başlayan Adriano maçın 40. Dakikasında sakatlanarak yerini Guilherme'ye bırakmıştı... Maç sonunda MR'ı çekilen Adriano'nun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı doktorlar tarafından açıklandı...
ÜstÜste Galibiyet Rekorunu da kırdık !
Tam 11 maçtır üstüste kazanıyoruz...
Devamı Daha Sonra...
Yorum Yapmayı İhmal Etmeyin...Kendinize İyi Bakın...
Hadi İyi Günler...

uzgun: