Quote Originally Posted by ABOOO View Post
Dünyadaki en yüksek değerler haricindeki transfer değerlerini bulur yazarsan yanlış düşündüğünün farkına varırsın.

Aksine oyunda değerler dediğin gibi oluyor, oyun abartı.
oyuncuların kalitelerine ve yeteneklerine göre bence olması gerektiği gbi.
Türk olan bir futbolcuyu çoğu avrupa önde gelen liglerindeki takımlar transfer etmek istemez ama bunu adama istemediklerinden ötürü değil ellerinde olamayan sebeplerden dolayı tercih yapmak zorunda bırakılıyorlar. Yani bir futbolcu türk diye yurt dışına avrupada ses getirecek çift haneli rakkamlarla transfer olmadı diye hiç olamıycak gözüyle bakma.
Oyun tabiki abartı, oyuna başlarken 28 yaşındaki mutu yu arsenala 40 milyon sterline satabilyorsan eğer ardayı da 30 milyon avroya everton a satmanın çok abet bir durumu yok. ama senin baktığın tarafla benim baktığım taraf bir değil sen oyunu orjinal haliyle oynamayı seviyorsun bu gayet doğal bende oyunun resmi olarak çıkarılmış yamasını (yamayı çıkarmaların bir sebebide türkiye liginin kalitesini arttırmak) değiştirerek biraz daha cazip hale getirmeye çalışıyorum.

trasnferleri takip etmeden trasnfer güncellemelerini yapabileceğimi sanmıyorum pek mantıklı olmadı verdiğin tavsiye.
avrupa yapılan trasnferleri referans olarak gösteriyorun ama avrupadan gerçekleşen her trasnferede doğru transfer olarak bakamazsın veya bunu genelliyemezsin liverpool 28 yaşındaki keane 28 milyon avroyu bir anda verebiliyor manchester city jo ya 24milyon avroyu çıkarıp ta verbiliyor. birisi kariyerinin belkide son takımına imza attı diğeri ise gelecek vadeden bir yıldız adayı, birisi fernando toresin alternatifi diğeri manchester city as forveti ama ödenen miktarlar nerdeyse aynı ve yüksek meblalar. yetenek ve kalite bir topcuyu kimse gözadı etmez nerde olursa olsun bunu önümüzdeki yıllarda daha açık bir şekilde görücez türkiye için.