Böyle liglerde oynamak nasıldır bilirim.İlk başlarda iyi gider takımın daha sonra çözülür taktiğin ve ardarda yenilgiler gelir.Benim Fc Paris kariyerime benzemez umarım.Uzun soluklu bir kariyer olmasını diliyorum.
başarılar..!
Bekliyoruz kardeşim böle devam
malatyAdana!
Teşekürler......
FA trophy 3. elem turu
19.Hafta
20.Hafta
Stenta shield 3. tur
21.Hafta
FA trophy 1.tur
Stenta Shield 4. tur
22.Hafta
23.Hafta
24.Hafta
25.Hafta
26.Hafta
27.Hafta
28.Hafta
29.Hafta
30.Hafta
http://www.resimyukle.us/i/6b94c3186...1833fe3afb.jpg
Ve forvete lig kalitesinin üstünde bir takviye yaptık
30 Hafta sonun da puan durumu
![]()
Last edited by muzoadux : 04.Eylül.2008 at 21:43
çok güzel gidiyorsun ligdede 1. sin tebrikler
çok iyi gidiyorsun . 1-2 kere bende heveslendim 6.lige ama taktik oturtmak cidden çok zor hiç birinde oturtmayı başaramadım helal valla . hatta newportu da almıştım çok sorunlu bi takımdı kendisi aslında![]()
Evet..Zorlukların kariyeri olacak diye başta dedik..Gelebildiğimiz en iyi noktaya gelecez
Arkadaşlar skin değiştim ve maçlara hız kesmeden devam ediyorum..
31.Hafta
32.Hafta
33.Hafta
34.Hafta
35.Hafta
36.Hafta
36. Haftadaki bu maçta ligin en iyi maçını çıkardık diyebilirim.Kim gelirse gelsin bu oyuna dayanamazdı
DİKKATİNİZİ ÇEKTİMİ BİLMİYORUM AMA RAKİP TAKIMLAR SÜREKLİ KIRMIZI KART YİYOR SANIRIM FAUL YAPMADAN DURDURAMIYORLAR BİZİ :d
Adım adım şampiyonluk geliyor...
![]()
puan durumunu koyabilirmsin
37.hafta
PUAN DURUMU
![]()
38.Hafta
![]()
39.Hafta
uykum geldi yarın devam ederim..
Tebrikler ..
Bir üst ligde başarılar.Umarım istediğin transferleri gerçekleştirebilirsin.
Sakın kaçırma şampiyonlugu süpper gidiyorsun.
malatyAdana!
39. hafta mı kaç maç var daha yahu![]()
Skinin ne ???????
Önümüzdeki sezon için serbest oyuncu bakmaya başlamışsındır herhalde. Bu ara son aldığın forvet çok iyi gözüküyor. Başarılar.
Asesino forumda mevcut zaten..İndirmeni tavsiye ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Evet scoutları yola çıkardım bende başladım bakmaya Bu arada şampiyon olduk Ss leri koayarım..Artık 5.Ligdeyiz .. Bu arada dediğin gibi son aldığım forvet çok iyi tam benim aradığım tarz
Last edited by muzoadux : 05.Eylül.2008 at 18:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
40.Hafta
41.Hafta
42.Hafta
Lig Puan Durumu
Oyuncu İstatistikleri
Confidence
En Değerli Oyuncu
Sezon başında Stimpson un sakatlanaması üzerine transfer ettiğimiz mingorance en değerli oyuncu oldu..
Şimdi gelecek sezonun çalışmalarına başlayacağız.Yapılan transferlere görede hedefimizi belirleyip bu doğrultuda mücadelemizi vereceğiz
Beni ve Newport u izlemeye devam..
Last edited by muzoadux : 05.Eylül.2008 at 19:29
başarılar umarım 5.ligde de başarılı olursun
valla bu alt ligler çok zor şu anda bende citedella ile kariyer yapıyorum 2 maçta bir taktiğimi çözüyolar sık sık değiştirmek zorunda kalıyorum
Dostum sanırım ben olayı çözdüm sanırım hiç özele inmeyeceksin verdiğin taktikler hep genel olacak...Fazla okda çıkarmıyacaksın dizilişte...Hele oyuncu başına taktik işine hiç girme takım komutlarıyla ayarla her şeyi
VE BOMBA TRANSFERLERLE KARŞINIZDAYIZ...
KALEYE 2 YENİ TRANSFER !!!
39 YAŞINDA EVET YANLIŞ DUYMADINIZ 39 YAŞINDA BİR DEFANS OYUNCUSUYLA 1 MİLYAR BONSERVİS ÜCRETİ KARŞILIĞINDA ANLAŞTIK
ORTA SAHAYA TAM BİR DİNAMO...
VE BİR FIRTINA ADAM 5.LİG İÇİN ÇOK ÜST DÜZEY...
TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM ETMEKDE SOL BEK ARAYIŞIMIZ SÜRÜYOR YAKINDA HAZIRLIK MAÇLARIYLA KARŞINIZDA OLACAĞIM
Fransız Kalecin İyiymiş transferlerde guzel
malatyAdana!
Dianmoya bak senÖzellikler süper
![]()
Kolay gelsin bir üst kümede